Γ. Λύτρας στον Antenna Star: «Άσκηση θεσμικής Αντιπολίτευσης με τεκμηριωμένες και κοστολογημένες προτάσεις» (Ηχητικό).Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου, φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας, ο νέος Επικεφαλής της Παράταξης «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο», Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάννης Λύτρας.
Ο κ. Λύτρας αναδείχθηκε Επικεφαλής της παράταξης την Τετάρτη 19/10/2022, μετά την πολιτική απόφαση του Απόστολου Κατσιφάρα να παραιτηθεί.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:
- Γόνιμος πολιτικός διάλογος από το σύνολο των περιφερειακών συμβούλων της Παράταξης, ο οποίος επαναβεβαίωσε τη σφυρηλατημένη ομοψυχία και ενότητα της Παράταξης στο πρόσωπο του νέου Επικεφαλής.
- Συναίσθηση ευθύνης της δουλειάς που πρέπει να γίνει και του Πολιτικού Περιβάλλοντος στο οποίο θα πρέπει να κινηθεί ο κ. Λύτρας, σε έναν χρόνο που αναμένεται πυκνός σε πολιτικές εξελίξεις.
- Γιατί ο κ. Λύτρας θέλησε να διεκδικήσει την Ηγεσία της παράταξης.
- Η σημασία της εκλογής ενός Αιτωλοακαρνάνα Πολιτικού ως Επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης.
- Παραμένουν σε εκκρεμότητα πολλά προβλήματα που αφορούν σε υποδομές στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και μεγάλα, εμβληματικά έργα στο Νομό μας δεν έχουν δημοπρατηθεί και υλοποιηθεί.
- Το διεκδικητικό πλαίσιο από την Περιφερειακή Διοίκηση προς την Κεντρική Εξουσία, για την πλήρη ανάπτυξη του Β’ Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
- Άσκηση θεσμικής Αντιπολίτευσης στα όργανα του Περιφερειακού Συμβουλίου, με ολοκληρωμένες, τεκμηριωμένες και κοστολογημένες προτάσεις, οι οποίες με εντατικοποιημένη δουλειά θα επιφέρει μια δυναμική για την επίλυση των προβλημάτων.
- Το πολιτικό πλαίσιο που θα θέσει την Παράταξη σε πορεία νίκης στις επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γιάννη Λύτρα στον Antenna Star 103.5:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.