Δυνατότητα δωρεάν παροχής του προγράμματος Ψυχοκοινωνικής-Υποστήριξης ''Breath''.


Ημερομηνία, 26/10/2022
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό κοινωνικό φορέα «FairLife - Φροντίδα και Πρόληψη για τον καρκίνο του πνεύμονα» στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με τον καρκίνο του πνεύμονα, γνωστοποιεί στους δημότες την υλοποίηση του προγράμματος Ψυχοκοινωνικής-Υποστήριξης breath, που παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ για ασθενείς, φροντιστές και μέλη των οικογενειών τους σε συνεργασία με έμπειρους κι εξειδικευμένους επαγγελματίες ψυχικής υγείας από αναγνωρισμένους φορείς.

Με μία ματιά:
  • ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ – Εκδηλώστε ενδιαφέρον ΕΔΩ. Έως 10 συνεδρίες μέσω διαδικτύου ή δια ζώσης (κατά περίπτωση).
  • ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ - Εκδηλώστε ενδιαφέρον ΕΔΩ. Έως 8 συνεδρίες μέσω διαδικτύου, τηλεφώνου ή δια ζώσης (κατά περίπτωση).
  • ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Ή ΖΕΥΓΟΥΣ - Εκδηλώστε ενδιαφέρον ΕΔΩ. Έως 8 συνεδρίες μέσω διαδικτύου, τηλεφώνου ή δια ζώσης (κατά περίπτωση).
Οι υπηρεσίες παρέχονται σε συνεργασία με την Εταιρεία Αναλυτικής Ομαδικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος BREATH, εντάσσονται:
  • Στήριξη Παιδιών, Εφήβων και Γονέων στο Πένθος μέσα από τις υπηρεσίες της Μέριμνας. – Μάθετε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.
  • Καθοδήγηση Ασθενών & Προσωπικός Βοηθός Υγείας – Έγκυρη ενημέρωση για τα δικαιώματα των ασθενών μέσα από τις υπηρεσίες του «ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ». – Εκδηλώστε ενδιαφέρον ΕΔΩ.
  • Ομάδες Δημιουργικής Απασχόλησης – Μαθήματα pilates για σωματική και ψυχική ευεξία από το «JUST PILATES STUDIO». - Εκδηλώστε ενδιαφέρον ΕΔΩ.
Οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή καλούν την Γραμμή Ενημέρωσης 111 57 για συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Επισυνάπτεται παρακάτω το ενημερωτικό φυλλάδιο.

ΕΚ ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Ξ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.