Οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν στην νέα πλατεία του Μύτικα.


Οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν στην νέα πλατεία του Μύτικα, όπως διαπιστώσαμε επισκεπτόμενοι για πολλοστή φορά το έργο. Το αποτέλεσμα μοιάζει να είναι πάρα πολύ καλό και αυτό το ομολογούσαν και οι πολλοί επισκέπτες που είναι αυτό το τριήμερο στον Μύτικα, που μόνο θετικά σχόλια είχαν να πουν για το συγκεκριμένο έργο.

































9 σχόλια:

  1. Και τι θα κάνουμε τώρα, με όσους της αντιπολίτευσης αυτού του δήμου μας,
    στενοχωριούνται όταν γίνονται νέα έργα ?
    Να σταματήσουν για χάρη τους τα έργα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξύλινη πέργκολα? Δύσκολο. Ότι και ναναι έφυγε το έκτρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το 2019 ο Γαλούνης καταποντίστηκε από το ανύπαρκτο έργο του και από την οικονομική του διαχείριση που διέλυσε το Δήμο και παρέδωσε ένα πτώμα
    το 2023 ο Τριανταφυλλάκης θα βγει παμψηφεί Δήμαρχος από το έργο του, από την χρηστή οικονομική του διαχείριση και από τον δρόμο που έχει στρώσει με μελέτες και χρήματα που έφερε στα ταμεία δείχνοντας ότι τα καλύτερα γι αυτόν είναι μπροστά. Έδωσε όραμα και ελπίδα στο κοσμό.
    Οι ξηρομερίτες στα μπαξίσια, στον εκμαυλισμό και στους αγορασμένους υποψήφιους που κάποιοι ξεδιάντροπα απειλούν και κοκορεύονται χωρίς να ντρέπονται, δεν ξαναγυρνά, γιατί κατάλαβε ότι αυτά τα έχει πληρώσει διπλά και τρίδιπλα προς τέρψη κάποιων πονηρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μήν στενοχωριέσαι διόλου άν στενοχωριούνται.
    άστους, στην μικροπρέπειά τους και στην μίζερη- μιζέρια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά την πλατεία σειρά έχει το λιμάνι. Ας δούνε αν γίνεται να μπουν πλωτές στην Αγία Τριάδα με λίγα χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλές οι πλωτές στην Αγία Τριάδα αλλά θα χρειαστεί και ισχυρή φύλαξη.

      Διαγραφή
  6. Επιτέλους το μνημείο για αυτούς που έδωσαν την ζωή τους κατά την Γερμανική κατοχή, σε εμφανή θέση να το βλέπουν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προχωράτε μπροστά και αλλάξτε τα όλα. Ο κόσμος και βλέπει, καταλαβαίνει, συγκρίνει και άστε το σκοτάδι να προσπαθεί να πείσει με προπαγάνδα στα καφενεία ότι το φως δεν φέγκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνη παραφωνία το κτήριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.