Πρόσκληση - γνωστοποίηση διαγωνισμού έργου: «Εργασίες αποκατάστασης οδών Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 250.000 €.Μία νέα πρόσκληση - γνωστοποίηση έχουμε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, στην ξεχωριστή ενότητα ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, αλλά και στην κεντρική σελίδα, όπου εκεί ανεβαίνουν οι προσκλήσεις για τους διαγωνισμούς, αλλά και τις απ' ευθείας αναθέσεις, για έργα, προμήθειες και υπηρεσίες για να μπορεί ο καθένας που ενδιαφέρεται να δώσει προσφορά, να λάβει γνώση.
Η διαδικασία ανάρτησης και δημοσιοποίησης των προσκλήσεων για τις απ' ευθείας αναθέσεις και τους διαγωνισμούς στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, ξεκίνησε με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής.
H συγκεκριμένη πρόσκληση - γνωστοποίηση, γίνεται από τον Δήμο Ξηρομέρου και αφορά το έργο: «Εργασίες αποκατάστασης οδών Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 250.000 €.
Η συγκεκριμένη χρηματοδότηση προέκυψε τον Ιούνιο του 2022, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Δήμου Ξηρομέρου τον Μάιο του 2022, προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και σχετικές προηγηθείσες επισκέψεις του Δημάρχου Ξηρομέρου (δείτε εδώ).

Αφορά ασφαλτοστρώσεις στις Κοινότητες:

Για την Δ.Ε. Αλυζίας.
1. Στην Τ.Κ. Κανδήλας για συνολικό μήκος 800μ και για μέσο πλάτος 4,50μ.

Για τη Δ.Ε. Φυτειών.
1. Στην Τ.Κ. Φυτειών για συνολικό μήκος 400μ και για μέσο πλάτος 4,00μ.
2. Στην Τ.Κ. Παπαδάτου για συνολικό μήκος 200μ και για μέσο πλάτος 4,00μ.
3. Στον Οικισμό Κουβαρά για συνολικό μήκος 200μ και για μέσο πλάτος 4,00μ.
4. Στον οικισμό Ριβίου για συνολικό μήκος 100μ και για μέσο πλάτος 4,00μ.

Για τη Δ.Ε. Αστακού.
1. Στην Τ.Κ. Μαχαιράς για συνολικό μήκος 350μ και για μέσο πλάτος 4,00μ.
2. Στην Τ.Κ. Παλαιομάνινας για συνολικό μήκος 200μ και για μέσο πλάτος 4,00μ.
3. Στην Τ.Κ. Μπαμπίνης για συνολικό μήκος 200μ και για μέσο πλάτος 4,00μ.
4. Στην Τ.Κ. Καραϊσκάκη για συνολικό μήκος 400μ και για μέσο πλάτος 4,00μ.
5. Στην Τ.Κ. Βασιλόπουλου για συνολικό μήκος 300μ και για μέσο πλάτος 4,00μ.

Η πρόσκληση - γνωστοποίηση γίνεται προκειμένου, όποιος θέλει και έχει τις νόμιμες προϋποθέσεις, να καταθέσει την προσφορά του στον διαγωνισμό.

2 σχόλια:

 1. προχωράτε και πίσω μη κοιτάτε
  ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όταν η πολιτική των υπηρεσιών του δήμου μας είναι σε θετική κατεύθυνση είναι και βέβαιο ότι θα υπάρχει και θετικό αποτέλεσμα.
  Θετικό αναμφίβολα το τεχνικό έργο συνολικά της νύν δημοτικής αρχής του δήμου μας.
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  Αρχοντοχώρι

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.