Καλό ταξίδι μπαρμπά - Γιάννη Τζεφρώνη.


Της Βάσως Τσαμπιέρη.

Άλλο ένα κομμάτι της καρδιάς μου ξεκόλλησε σήμερα, άλλο ένα κομμάτι της ζωής μου έφυγε!!! Ο άνθρωπος που δεν ήταν συγγενής, αλλά που έγινε ο καλύτερος συγγενής μας Που με μεγάλωσε στα πόδια του!!! Το δείχνει και η φωτογραφία!!! Εγώ τριών χρονών στο καφενείο του, τότε που με μάθαινε να τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας και να τραγουδάμε "Στου γιαλού τα βοτσαλάκια, κάθονται δυο καβουράκια"!!!
Που όταν μπαρκάρισε μου έφερε την πρώτη μου κούκλα που ανοιγόκλεινε τα μάτια της και το πρώτο μου κουρδιστό αρκουδάκι που περπατούσε!!!
Και όταν ορφανέψαμε, ήταν αυτός που μας άνοιγε την πόρτα κάθε Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Πάσχα, μια συνήθεια που την κράτησε μέχρι που έφυγε η μάνα μου!!!
Ήταν δίπλα μας όταν χάσαμε τον μπάρμπα μου τον Θεόφραστο, την θεία μου Φανιώ, την μάνα μου και αργότερα το παλληκάρι μας!!!
Χαιρόταν με τις χαρές μας και συμμετείχε στις λύπες μας!!!
Αυτά και άλλα πολλά ησουνα!!!
Το καλοκαίρι σε συνάντησα για τελευταία φορά!!! Ξέραμε και οι δυο ότι ήταν η τελευταία φορά!! Κλάψαμε και οι δυο κρυφά!!! Είμαι σίγουρη ότι σκεφτόμουν ότι θα συναντήσεις σύντομα τους δικούς μου που έφυγαν!!! Σε περιμένουν να τους πεις τα νέα μας!!! Σε περιμένουν για να μείνετε για πάντα μαζί !!! Σε αγαπούσαν και τους αγαπούσες!!!
Για μένα ο Μύτικας δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος πια, από τα καλοκαίρια θα λείπει το κέρασμα σου και από το καφενείο θα λείπει η σκιά σου!!!!
Αγαπημένε μου κουμπάρε, Καλαμέλα που σε έλεγα μικρή, φεύγεις παίρνοντας μαζί σου το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου, μου αφήνεις όμως τις πιο όμορφες αναμνήσεις!!! Ήθελα να ζήσεις για πάντα, μου θύμιζες τους δικούς μου που έφυγαν!!! "Ορφάνεψα" πάλι για τελευταία φορά!!!

---------------------------------

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην γυναίκα του Ντίνα, στα παιδιά του Νίκο, Δημήτρη και Κώστα και σε όλους τους οικείους του. Καλό ταξίδι και αιωνία σου η μνήμη μπαρμπά - Γιάννη Τζεφρώνη.
Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη, 29 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, στον Αη Νικόλα του Μύτικα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.