Δημήτρης Μπόνης: Με αίσθημα ευθύνης σας ανακοινώνω την πρόθεσή μου να διεκδικήσω στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές τη θέση του Δημάρχου Ξηρομέρου.


ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνδημότες,
Με αίσθημα ευθύνης σας ανακοινώνω την πρόθεσή μου να διεκδικήσω στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές τη θέση του Δημάρχου Ξηρομέρου.
Αποφάσισα λοιπόν να κάνω το βήμα και θα είμαι για άλλη μια φορά παρών στη μάχη για να ξανακερδίσουμε το Δήμο μας και τα χωριά μας. Τη μάχη αυτή, θα τη δώσω με σεβασμό προς εσάς, τους συμπολίτες μου, και με τη δική σας δύναμη, υποστήριξη και συμβολή. Με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μας θα προσπαθήσω να οδηγήσω το Δήμο μας σε νέους δρόμους, για καλύτερες ημέρες, που αξίζει ο λαός του Ξηρομέρου.
Όλη μου τη ζωή έμαθα να πορεύομαι ανιδιοτελώς, το δρόμο της ειλικρίνειας, της συνεργασίας, της δημιουργίας, της σύνεσης, του δικαίου και της ανάπτυξης.
Πάντα σας κοίταζα και θα σας κοιτώ στα μάτια. Μπορεί για λόγους επαγγελματικούς και μόνο να μην ζούσα στον Αστακό αλλά δεν εγκατέλειψα ποτέ τον τόπο που γεννήθηκα, τον τόπο που μεγάλωσα και αγάπησα.
Με τα κοινά ασχολήθηκα ενεργά άλλες δύο φορές, άλλοτε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και άλλοτε ως υποψήφιος Δήμαρχος αποδεικνύοντας έτσι την αγάπη μου και την διάθεσή μου για προσφορά στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα.
Σας διαβεβαιώ και υπόσχομαι, ότι όπως όλα αυτά τα χρόνια αγάπησα και αγαπώ αυτό τον τόπο έτσι και θα τον υπηρετήσω ώστε να γίνει ο Δήμος Ξηρομέρου, Δήμος πρότυπο, Δήμος σύγχρονος, Δήμος που θα είναι, στο μέλλον, σημείο αναφοράς.
Όλοι γνωρίζουμε ότι οι αναπτυξιακές δυνατότητες του Ξηρομέρου είναι τεράστιες, αρκεί να υπάρχει όραμα, σχέδιο, θέληση, δύναμη και όρεξη για δουλειά. Γιατί, πράγματι, ο Δήμος μας έχει απεριόριστες δυνατότητες!
Όμως, απαιτείται μία νέα προγραμματική συμφωνία, ένα νέο σύγχρονο σχέδιο που θα στηρίζεται σε μια νέα κοινωνική συμμαχία, μακριά από παραδοσιακές κομματικές σκοπιμότητες και αγκυλώσεις.
Με την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου Ξηρομέρου θα επιδιώξω, μαζί με τους άξιους συνεργάτες μου, τη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης πολιτικής, αποδεκτής, κατά το δυνατόν, από όλους τους Δημότες. Για εμάς όλοι οι Δημότες θα είναι ίσοι και δεν θα υπάρχουν Δημότες δύο και τριών κατηγοριών.
Με στοχοθεσία ρεαλιστική, μετρήσιμα αποτελέσματα και συνεχή λογοδοσία θα πορευθούμε σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας, αποβλέποντας αποκλειστικά και μόνο στο να βγάλουμε το Ξηρόμερο από την μιζέρια στην οποία έχει περιέλθει από τις κακές ή και ανύπαρκτες πολιτικές του παρελθόντος.
Επιλέγουμε και στηρίζουμε ένα σχεδιασμό με προοπτική να κρατήσει το Δήμο μας σε σταθερή αναπτυξιακή τροχιά.
Πυλώνες για έναν τέτοιο σχεδιασμό είναι η διάθεση για τομές και περισσότερο η αντίληψη πως η επιτυχία βασίζεται στις συνεργασίες και το σεβασμό στη διαφορετικότητα.
Έχει ήδη συνδιαμορφωθεί ένα πρώτο πλαίσιο με συνεργάτες που διαθέτουν παράλληλες με εμένα ανησυχίες, προβληματισμούς και στόχους, το οποίο θα επιδιώξω να διευρυνθεί. Η ώσμωση αυτών των σκέψεων θα αποδώσει ένα δημοτικό σχεδιασμό, μια Δημοτική Διοίκηση που θα έχει μελετήσει έγκαιρα τη δημοτική λειτουργία και θα έρθει κατάλληλα προετοιμασμένη να διοικήσει, ανοικτή στα ρεύματα της εποχής και με προσήλωση στην αξία της συνεργασίας.
Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε όλοι μαζί, συνεργαζόμενοι να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες και κυρίως να αναδείξουμε την ομορφιά και την ανθρωπιά στο Δήμο μας.
Όλοι γνωρίζετε την πορεία μου, επαγγελματική και προσωπική και την ενασχόληση μου με τα κοινά και μπορείτε να με κρίνετε χωρίς την "συνδρομή" καλοθελητών.

Φίλες και Φίλοι, Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το μεγάλο βήμα, να οδηγήσουμε το Ξηρόμερο στην ανάπτυξη και την πρόοδο. Είμαστε έτοιμοι και μπορούμε να ‘’αναστήσουμε’’ το Ξηρόμερο και να δώσουμε προοπτικές στα παιδιά μας και στις επερχόμενες γενιές.
Ζητάμε τη στήριξή σας, ζητάμε να προχωρήσουμε μαζί, γιατί όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ζ. ΜΠΟΝΗΣ

4 σχόλια:

 1. Το δημοκρατικό δικαίωμα << Του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι >> προφανώς και είναι ελεύθερο και σεβαστό δικαίωμα.
  Πάντως ο δήμος μας μετά και την πολιτική ήττα της πολιτικά αποτυχημένης και κατα την πολιτική μου άποψη , πολιτική της προηγούμενης δημοτικής αρχής 2014-2019 του δήμου μας βρίσκεται και απο 1/9/2019 ο δήμος μας σε θετική κατεύθυνση η πολιτική του και για την λύση και για όλα ανεξαιρέτως τα χρονίζοντα και σύγχρονα θέματα που απασχολούν την κοινωνία του δήμου μας.
  Καλή επιτυχία στον δημοκρατικό προεκλογικό αγώνα όλων των συναγωνιζομένων δημοτικών παρατάξεων του δήμου μας.
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανύπαρκτες πολιτικές του παρελθόντος?? Θα εννοεί τον Γαλουνη που του φτιάχνει τον συνδυασμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Υποφήφιε δήμαρχε του δήμου μας
  Είναι και όπως λέτε : << μιζέρια >>
  στο κοινωνικά δίκαιο αίτημα της τοπικής μας κοινωνίας για σωστή και καλύτερη χωροθέτηση της ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων κ' Αιτωλ/νίας για πολύπλευρη και ισόρροπη ανάπτυξη για την περιοχή μας
  που υποστήρίζεται το εν λόγω αίτημα απο την παρούσα δημοτική αρχή του δήμου μας
  και άλλες ισότιμες δημοτικές παρατάξεις του δήμου μας και πολλές συλλογικότητες της περιοχής μας.
  Μήπως υποψήφιε δήμαρχε του δήμου μας είναι πολτική μικροπρέπεια η μή αναγνώριση
  της σωστής κοινωνικά πολιτικής που ακολουθείται απο τους τοπικούς μας θεσμοθετημένους φορείς και με ενεργό αυμπαραστάτη στον κοινωνικό μας αγώνα
  του δημάρχου του δήμου μας κου Ιωάννη Τριανταφυλλάκη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.