Καλό ταξίδι Νάσο...


Δεν είναι πλέον ανάμεσα μας ο αγαπητός συμπατριώτης μας από τον Μύτικα Θανάσης (Νάσος) Παλμπάς του Ευαγγέλου. Η είδηση του θανάτου του χθες, βύθισε τον Μύτικα στην λύπη, για έναν νέο άνθρωπο μόλις 55 χρονών.
Έδωσε την μεγάλη μάχη του στην εντατική και οι συμπατριώτες μας κινητοποιήθηκαν για να προσφέρουν αίμα και αιμοπετάλια, σε μία συγκινητική ανταπόκριση.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του και στους συγγενείς του.
Καλό ταξίδι φίλε Νάσο...

5 σχόλια:

  1. Ηταν καλος,ηθικος,τιμιος και ακεραιος χαρακτηρας.Εφυγε πολυ νωρις.Καλο Παραδεισο Νασο...Θοδ Γκουρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειτονάκι μου καλό σου ταξείδι δέν τήν έκανα τήν έπίσκεψη πού σού είχα ύποσχεθεί πέρυσι στή γιορτή σου μού μένει πάντα τό χαμόγελο σου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.