Την ήττα με 2 - 1 γνώρισε η Α.Ε. Αλυζίας στον Κυριακάτικο αγώνα εκτός έδρας, στις 19 Φεβρουαρίου, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Αγρινίου (φωτογραφίες και video).


Την ήττα με 2 - 1 γνώρισε η Α.Ε. Αλυζίας στον Κυριακάτικο αγώνα εκτός έδρας, στις 19 Φεβρουαρίου, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Αγρινίου, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής.
Παρά την ήττα, η ομάδα μας η Α.Ε. Αλυζίας, παραμένει στην 1η θέση με 19 βαθμούς, 3 στροφές πριν την λήξη του πρωταθλήματος και εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι κατάκτησης της 1ης θέσης και της ανόδου στην B' κατηγορία, με 2 από τους 3 εναπομείναντες αγώνες να είναι εντός έδρας.
Πριν πούμε αυτά τα λίγα που έχουμε να πούμε για τον συγκεκριμένο αγώνα, θέλουμε να θυμίσουμε ότι το νόημα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου είναι το τίμιο παιχνίδι, όχι το αποτέλεσμα με κάθε μέσο, το καλό ποδόσφαιρο, η χαρά του παιχνιδιού, η διέξοδος μέσω του ποδοσφαίρου στα παιδιά της περιοχής, η διασκέδαση, η συνεργασία, η κοινωνικότητα, η άμιλλα, οι νέες φιλίες, ο σεβασμός στον αντίπαλο, οι όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές... και τίποτα άλλο εκτός αυτών... και όλοι όσοι περιστοιχίζουν την Α.Ε. Αλυζίας (διοίκηση, παίκτες, προπονητής), όλα αυτά τα έχουν ενστερνιστεί απόλυτα.
Στα του παιχνιδιού, είχαμε ένα ματς αρκετά δυνατό, μοιραμένο, με την Α.Ε. Αλυζίας να κινείται λίγο πιο δραστήρια, με 2 αποβολές, μια από την Α.Ε. Αλυζίας με τον Άρη Αποστολάκη που έγινε στο 56ο λεπτό, στον καταλογισμό πέναλτι εναντίον της Α.Ε. Αλυζίας, όταν σε αμέσως προηγούμενη φάση η Α.Ε. Αλυζίας ζήτησε πέναλτι που δεν δόθηκε και μία αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα για τον Ολυμπιακό Αγρινίου, στο 72ο λεπτό.
Η Α.Ε. Αλυζίας προηγήθηκε στο σκορ στο 26ο λεπτό με τον Βασίλη Γεωργαλή (Πλίθας), ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του τερματοφύλακα σε δυνατό σουτ του Σπύρου Κατσαούνη και με σουτ και κεφαλιά κατόπιν έκανε το 0 - 1. Αυτό ήταν το σκορ του Α' ημιχρόνου.
Στο Β' ημίχρονο, στο 47ο λεππό, με φάουλ έξω από την περιοχή, που γνώμη μας ήταν μια καθαρή εφεύρεση του διαιτητή, ο Ολυμπιακός Αγρινίου με υπέροχη εκτέλεση και κεφαλιά ισοφάρισε σε 1 - 1.
Στο 56ο λεπτό δόθηκε και το πέναλτι που σας είπαμε παραπάνω και έγινε το 2 - 1.
Στη φάση του πέναλτι, όπου είχαμε ακόμα 34 λεπτά ποδοσφαίρου χωρίς τις καθυστερήσεις, είχαμε αποχώρηση των διαιτητών, με απειλή να διακόψουν το παιχνίδι, μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της Α.Ε. Αλυζίας για την εν γένει συμπεριφορά του διαιτητή στο Β΄ημίχρονο, με πέναλτι που δεν έδωσε στη προηγούμενη φάση, με ανοχή του διαιτητή στον αποβληθέντα από το Α' ημίχρονο προπονητή του Ολυμπιακού Αγρινίου, να είναι συνεχώς εντός του αγωνιστικού χώρου και να ερίζει και να διαμαρτύρεται, με όλα τα σφυρίγματα εναντίον της Α.Ε. Αλυζίας.
Τελικά οι διαιτητές επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε, με μετρημένα από εμάς να μένουν για παίξιμο άλλα 8 λεπτά, χωρίς τις καθυστερήσεις. Παίχτηκαν δηλαδή 26 λεπτά από τα 34.
Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν πάει μπροστά με τέτοια φαινόμενα και όλοι όσοι λεν ότι το αγαπούν και το υπηρετούν, πρέπει και να το αποδεικνύουν και δεν αναφερόμαστε στην Α.Ε. Αλυζίας.
Ακολουθούν τα αποτελέσματα και η βαθμολογία, μετά από 11 αγωνιστικές, προερχόμενα από το site:























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.