Ζωντανή μετάδοση 13ου Μυτικιώτικου Καρναβαλιού.Το Blog μας όπως συνηθίζει και εκτός εξαιρετικού απροόπτου, θα μεταδόσει ζωντανά με τις μικρές του δυνάμεις, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 12:00 μ.μ., από τον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα, την παρέλαση του 13ου Μυτικιώτικου Καρναβαλιού, με διοργάνωση από το Σύλλογο Γυναικών Μύτικα.
Επίσης θα προσπαθήσει για πρώτη φορά να μεταδώσει ζωντανά στις 07:00 μ.μ., την καλύτερη στιγμή του Καρναβαλιού, που είναι η καύση στη θάλασσα του Βασιλιά Καρνάβαλου, στο γαλήνιο Ιόνιο Πέλαγος, συνοδεία μουσικής και βεγγαλικών.
Ένα πολύ όμορφο χάπενινγκ, που έξι χρόνια που το ζήσαμε, πραγματικά ενθουσίασε και συγκίνησε όλους τους επισκέπτες που είχαν να λεν τα καλύτερα.
Μακάρι να βοηθήσει ο καιρός για την Κυριακή και να είναι καλός και έτσι η παρέλαση να γίνει με ηλιοφάνεια και να έχουμε ένα γαλήνιο Ιόνιο Πέλαγος το βραδάκι, ώστε να απολαύσουμε την μαγική στιγμή της καύσης του Βασιλιά Καρνάβαλου.

Ακολουθούν επιλεγμένες στιγμές από παλαιότερα καρναβάλια στον Μύτικα:


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.