Νέο μυθιστόρημα του Χρυσόστομου Πατούλα: «Ο άνθρωπος με την ενδόμυχη φωνή». Παρουσίαση του στις 29 Μαρτίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6 μ.μ., στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.


Κυκλοφόρησε το νέο συγκλονιστικό μυθιστόρημα του δημοσιογράφου-συγγραφέα Χρυσόστομου Πατούλα, που φέρει τον τίτλο: «Ο άνθρωπος με την ενδόμυχη φωνή».
Είναι ένα βιβλίο, που περιέχει-εκπέμπει φωτεινά μηνύματα και κρυστάλλινες διαχρονικές αλήθειες. Ένα βιβλίο, που παρουσιάζει και θεωρεί τον αγώνα και την προσπάθεια ενός ανθρώπου, που αγωνίσθηκε αγώνα δίκαιο και έντιμο, με καρδιά και νου, στα πλαίσια της νομιμότητας και ηθικής, για να φέρει σε πέρας του σκοπούς που έταξε. Τους σκοπούς, να φθάσει στην κορυφή της γνώσης του περιεχομένου της φύσης του.
Ένα μυθιστόρημα ύμνος στην θεάρεστη ανθρωπιά, στη δύναμη της θέλησης, στο μεγαλείο ψυχής, στην ισορροπημένη και ευαίσθητη κανονικότητα. Ένα μυθιστόρημα, που διδάσκει κανόνες και τρόπους δράσης και κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς. Ο πρωταγωνιστής του βιβλίου με οδηγό την ενδόμυχη φωνή, που καθρεφτίζει την καθαρή συνείδηση, την κρυστάλλινη αλήθεια και τους κανόνες δικαιοσύνης, κέρδισε το ποθούμενο, κέρδισε την τιμή και τον έπαινο.
Το βιβλίο θα παρουσιασθεί στις 29 Μαρτίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6 μ.μ., στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, στην αίθουσα (αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης) Ακαδημίας 50.

------------------------

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Ευχόμαστε για το βιβλίο του κ. Πατούλα, να είναι καλοτάξιδο. Στον ίδιο ευχόμαστε, υγεία και δημιουργικότητα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.