Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου: «Εργασίες αποκατάστασης οδών Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 250.000 €.


Όπως ενημερωνόμαστε με σχετική ανάρτηση στο Facebook, από τον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη και τον Αντιδήμαρχο Έργων Βασίλη Πολύζο, υπογράφηκε σήμερα στο Δημαρχείο στον Αστακό, η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου: «Εργασίες αποκατάστασης οδών Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 250.000 €.
Το συγκεκριμένο έργο έγινε κατόπιν σχετικού αιτήματος του Δήμου Ξηρομέρου τον Μάϊο του 2022 και εξασφάλιση χρηματοδότησης από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών τον Ιούνιο του 2022 (δείτε εδώ).
Ακολούθησε η δημοπρασία τον Μάρτιο του 2023 (δείτε εδώ) και σήμερα υπογράφηκε η σύμβαση και αναμένεται η εκκίνηση του έργου άμμεσα.

Αφορά ασφαλτοστρώσεις στις Κοινότητες:

Δ.Ε. Φυτειών
- Φυτείες
- Οικισμός Κουβαρά
- Παπαδάτου
- Οικισμός Ριβίου

Δ.Ε. Αλυζίας
- Κανδήλα

Δ.Ε. Αστακού
- Παλαιομάνινα
- Βασιλόπουλο
- Καραϊσκάκη
- Μπαμπίνη
- Μαχαιρά

1 σχόλιο:

  1. Όταν ασχολείσαι με τον τόπο έχεις αποτέλεσμα. Όταν ασχολείσαι με τα παγκίρια και τα κλαρίνα που να προλάβεις!!!! Ευτυχώς ο κόσμος βλέπει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.