Ανακοίνωση υποψηφιότητας Λευτέρη Πιτσινέλη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.


Πηγή: Προσωπική σελίδα
Facebook Λευτέρη Πιτσινέλη.

Αγαπητές κι αγαπητοί συνδημότες και συγχωριανοί, Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!
Με χαρά σας ανακοινώνω ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα συμπαραταχθώ, ως υποψήφιος σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Αρχοντοχωρίου, με την παράταξη του Δημάρχου μας Γιάννη Τριανταφυλλάκη, γιατί θεωρώ ότι είναι εκείνος που θέλει και μπορεί να προσφέρει στον τόπο μας, που στεκόταν πάντα δίπλα μας στα προβλήματα που παρουσιάζονταν κατά καιρούς, που έδωσε νέα πνοή κι ελπίδα στα χωριά μας, που μιλά και φέρεται με ειλικρίνεια και τιμιότητα, που είναι νέος άνθρωπος κι έχει όραμα για το μέλλον του Ξηρομέρου.
Επίσης, που τιμά έμπρακτα το χωριό μου, το Αρχοντοχώρι, και σέβεται και στηρίζει τους συγχωριανούς μου και τις ανάγκες τους.
Δεν θα μιλήσω για το πρόσωπό μου, γιατί όλες και όλοι με γνωρίζετε «από την καλή κι από την ανάποδη» και ξέρετε την ανιδιοτελή αγάπη μου για τον τόπο μας, που τόσα χρόνια μετουσιώνεται σε πράξεις και δεν μένει στα λόγια.
Για τους παραπάνω λόγους ζητώ τη στήριξή σας στο πρόσωπό μου για να πραγματώσουμε το χρέος μας προς τα παιδιά και τα εγγόνια μας, να παραδώσουμε τον τόπο μας λίγο καλύτερο από ό,τι τον παραλάβαμε. Για να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον, χωρίς όμως να χάνουμε και το παρόν!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.