Με μεγάλη επιτυχία το 9ο TAE KWON DO Summer Camp, το οποίο έχει γίνει θεσμός και προβάλει τον Αστακό.


Γράφει ο κ. Χρήστος Μπόνης.
Πρόεδρος Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών.

Για ένατη συνεχή χρονιά ο Αστακός επιλέγεται σαν προπονητικό κέντρο πολλών Ελληνικών ομάδων του TAE KWON DO. Η φετινή χρονιά μάλιστα παρέχει μια ξεχωριστή νότα, καθώς συμμετέχουν και ομάδες από χώρες της Ευρώπης (ΚΥΠΡΟΣ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ), με δεκάδες αθλητές να έχουν κατακλύσει τα όσα διαθέσιμα δωμάτια σε ξενοδοχεία και όσα ενοικιαζόμενα υπάρχουν.
Για μια ακόμη φορά ο Αστακός, ενώ αναδεικνύει την δυνατότητα ιδιωτών αλλά και δημόσιων φορέων,  ότι μπορεί να φιλοξενήσει πολύ μεγάλες εκδηλώσεις (Ππολιτιστικές, αθλητικές), δυστυχώς οι ανεπάρκεια κλινών, γίνεται αποτρεπτικός παράγοντας για πολλές διοργανώσεις, με αποτέλεσμα να χάνονται πολλές από αυτές και κατ' επέκταση ελαχιστοποιείται η προβολή του.
Η διοργάνωση ξεκίνησε προχθές (Τρίτη) επισήμως, (την Κυριακή υπήρξαν οι υποδοχές και οι αναγνωριστικές διαδικασίες) στο κλειστό γυμναστήριο του Αστακού (που ευτυχώς τουλάχιστον υπάρχει αυτός ο πολύ όμορφος χώρος και συμβάλλει στην όλη διοργάνωση), με πρωτοβουλία του τοπικού αθλητικού Συλλόγου ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ και του προπονητή Γιώργου Μαρίνου, του εμπνευστή αυτής της πρωτοβουλίας, η οποία ξεκίνησε πριν έντεκα χρόνια (μεσολαβούσης δε και τα δυο χρόνια πανδημίας).
Ο Αστακός από χθες είναι στο επίκεντρο πολλών μεγάλων Ελληνικών πόλεων (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΠΑΤΡΑ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ κ.α), αλλά και πολλών Ευρωπαϊκών χωρών (όπως προαναφέρονται πιο πάνω), περνώντας το μήνυμα, ότι ο αθλητισμός (στην προκειμένη περίπτωση) μπορεί να ενώσει πολλούς, με πολλά και διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά και διαφορετική κουλτούρα, παραδίδοντας μαθήματα αλληλεγγύης συναδελφικότητας και ειρηνικής συνύπαρξης, απέναντι στο πολιτικό σύστημα (κυρίως σε τοπικό επίπεδο).
Η διάρκεια των μαθημάτων (προπονήσεων) είναι έξι ημέρες, μέσα στις οποίες θα διαμορφωθεί και θα αναδειχθεί μία νέα γενιά αθλητών που θα λάβουν μέρος στους αγώνες της νέας περιόδου (Τοπικοί, Πανελλαδικοί, Περιφερειακοί, Ευρωπαϊκοί κλπ).







































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.