Ανακοίνωση υποψηφιότητας Σταυρούλας (Βούλας) Βραχνού - Καρακώστα, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Αστακού).


Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Βούλα μου καλή επιτυχία και καλή δύναμη . Σε ευχαριστώ για τη διαχρονική σου στήριξη .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Φίλες και φίλοι, αποφάσισα να συμπορευτώ με το Δήμαρχο μας, Γιάννη Τριανταφυλλάκη, ως υποψήφια τοπική σύμβουλος στη Δ.Κ. Αστακού στις δημοτικές εκλογές του 2023, μετά από την τιμητική του πρόταση, καθώς με εκφράζει η ειλικρίνεια, η τιμιότητα,η ανθρωπιά και η αμεσότητα που τον χαρακτηρίζει.
Είμαι απόφοιτη ΙΕΚ πληροφορικής και σπουδάστρια ειδικότητας αρχαιοφυλάκων. Γνώριζω άπταιστα Αγγλικά και έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων. Έχω εργαστεί στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Είμαι γραμματέας του συλλόγου Πολυτέκνων και Περιχώρων και έχω υπάρξει μέλος στο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αστακού.
Ζήτω την στήριξη όσων πιστεύουν στις προθέσεις και στις ικανότητές μου, ώστε να συμβάλλω ακόμη πιο ενεργά στην εξέλιξη του Δήμο μας και να συνεχίσουμε το έργο που ξεκίνησε ο Δήμαρχός και η παράταξή μας πριν τέσσερα χρόνια.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση

Σταυρούλα (Βούλα) Βραχνού-Καρακώστα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.