Συλλυπητήρια από την Α.Ε. Αλυζίας για τον Βαγγέλη Σακουφάκη.


Η Διοίκηση της Α.Ε ΑΛΥΖΙΑΣ, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του πατριώτη μας Βαγγέλη Σακουφάκη που έφυγε απο κοντα μας χτες 27/7/23.
Ο αγαπητός Βαγγέλης υπήρξε χρόνια μέλος του Α.Ο ΚΑΝΔΗΛΑΣ, ενώ άσκησε τα καθήκοντα του Προέδρου την περίοδο 1985 - 86.
Μέλος του ΑΛΥΖΙΑΚΟΥ και της Α.Ε ΑΛΥΖΙΑΣ, βοηθούσε με την οικογένεια του πάντα τις ομάδες του τόπου μας με σημαντικά ποσά και χορηγίες σε αθλητικό υλικό.
Την αγάπη του για τον τόπο και τον αθλητισμό μετάδωσε και στα παιδιά του και κυρίως στον γιο του Βασίλη, που αποτελεί επί πολλά χρόνια σημαντικό μέλος της ομάδος μας.
Πατριώτη, Πρόεδρε, φίλε Βαγγέλη...
Καλό Παράδεισο....

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.