Έτοιμο το αρχείο Excel για την μετάδοση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στον Δήμο Ξηρομέρου.


Το Blog μας είναι έτοιμο για τον πρώτο γύρο των Δημοτικών Εκλογών στις 8 Οκτωβρίου 2023 στον Δήμο Ξηρομέρου. Φτιάξαμε λοιπόν ένα πολύ απλό και εύκολα κατανοητό αρχείο Excel, που περιλαμβάνει τρεις φύλλα που θα δίνουν τις εξής πληροφορίες:
  • Στο φύλλο «Ψήφοι ανά εκλογικό τμήμα», θα βλέπετε τους απόλυτους ψήφους των συνδυασμών στα εκλογικά τμήματα του Δήμου μας. Συμπληρώνοντας αυτά τα δεδομένα, μέσω του δικού μας μηχανισμού πληροφόρησης από όλα τα εκλογικά τμήματα του Δήμου Ξηρομέρου (το 2019 ήταν 41), αυτόματα υπολογίζονται και εμφανίζονται όλες οι πληροφορίες στα δύο παρακάτω φύλλα.
  • Στο φύλλο «Ψήφοι ανά ΔΕ & γραφήματα», θα βλέπετε τους απόλυτους ψήφους των συνδυασμών σε στήλες στις τρεις Δημοτικές Ενότητες και σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου, όπως και σε ανάλογα γραφήματα.
  • Στο φύλλο «Ποσοστά ανά ΔΕ & γραφήματα», θα βλέπετε τα ποσοστά των συνδυασμών σε στήλες στις τρεις Δημοτικές Ενότητες και σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου, όπως και σε ανάλογα γραφήματα.
Σκοπός μας είναι να πετύχουμε την γρήγορη ενημέρωση σας, πριν τα επίσημα αποτελέσματα, που φυσικό είναι να έρθουν αρκετά αργότερα.
Το 2019 ήμασταν ακριβής χωρίς ούτε μία ψήφο διαφορά με τα επίσημα αποτελέσματα.Το αρχείο Excel θα ενημερώνεται συνεχώς από εμάς κατά την διάρκεια που θα έρχονται τα αποτελέσματα και εσείς από τον υπολογιστή σας θα μπορείτε να έχετε ακριβή εικόνα τι συμβαίνει στον Δήμο μας.
Καλή επιτυχία προς όλους.

1 σχόλιο:

  1. Μέχρι την 31/8/2023 πολλά μπορεί ν' αλλάξουν
    και μπορεί να δούμε να γίνονται κι' άλλοι νέοι δημοτικοί συνδυασμοί.
    Πάντως καλά κάνετε και προετοιμάζεστε τεχνολογικά ως τοπικό μέσο ενημέρωσης για την βραδιά των εκλογικών αποτελεσμάτων την 8/10/2023.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.