Το μονοπάτι των παιδιών στην Παναγούλα. Δεν το πιστεύεις ότι υπάρχει μία τόσο όμορφη διαδρομή δίπλα μας.


Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023 και ώρα 6:00 μ.μ., η πρώτη περιπατητική διαδρομή με τίτλο: ''1η περιπατητική διαδρομή Παναγούλας. Το μονοπάτι των παιδιών''.
Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν να περπατήσουν το νέο μονοπάτι, το οποίο ανοίχτηκε και σημάνθηκε κυρίως με την βοήθεια αρκετών εθελοντών και με τη συμμετοχή του Δήμου Ξηρομέρου.
Μυαλό, καρδιά και ψυχή του όλου εγχειρήματος, ένας άνθρωπος, ο οποίος χώρια την ατελείωτη προσωπική του εργασία για πολλές ημέρες και αμέτρητες ώρες, κατόρθωσε να κινητοποιήσει και να συντονίσει όλους τους παραπάνω, ο Γιάννης ο Παβέλης (J. Pavelis).
Καλοτάξιδο το μονοπάτι για ντόπιους και επισκέπτες και όλοι θα το επισκεφτούμε αρκετές φορές, γιατί η επαφή με την ανόθευτη φύση και τη ιστορία του τόπου, ανυψώνει και γαληνεύει ταυτόχρονα, αλλά και γιατί όλοι βαθιά μέσα μας κρύβουμε ένα μικρό παιδί και είναι ευκαιρία περπατώντας αυτό το μονοπάτι με τις υπέροχες εικόνες να το ανακαλύψουμε και πάλι.




























































































3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα και συγχαρητήρια . Που μπορώ να βρω τις συντεταγμένες του μονοπατιού να το περπατήσουμε ;
    Ευχαριστώ ! Χ.Φ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τοποθετημένη πινέζα
      https://maps.app.goo.gl/gPwyzUuX1fBFJxVc9

      Διαγραφή
  2. Καλή και όμορφη η προσπάθειά σας και καλή συνέχεια ίσως και σε κάποια άλλη διαδρομή που καλό θα ήταν να γίνει γιατί ο τόπος έχει πολλές ομορφιές εκτός από την παραλία (άγνωστες ακόμη και από τους νεότερους ντόπιους).
    Θεωρώ πως θα μπορούσε να υπάρχει και κάποιος στοιχειώδης χάρτης για να γίνεται ποιο αντιληπτό και από περαστικό επισκέπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.