Αυξάνουν τα κλουβιά στην νέα μονάδα στο παράκτιο μέτωπο Αστακός - Μύτικας. Ντόπιοι ψαράδες: Η περιοχή βρίθει από λιβάδια Ποσειδωνίας.


Αυξάνονται τα κλουβιά στην νέα μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας 20 στρεμμάτων που έρχεται από μετεγκατάσταση από το Διόνι, στο παράκτιο μέτωπο Αστακού - Μύτικα και συγκεκριμένα στη θέση Καμηλαύκα. Φωτογραφίες πριν από λίγο από αναγνώστη μας.
Όπως μας λένε ντόπιοι ψαράδες, η περιοχή βρίθει από λιβάδια Ποσειδωνίας, κάτι που διακρίνεται και στην φωτογραφία του αναγνώστη μας, αλλά και με γυμνό μάτι αν κάποιος επισκεφθεί την περιοχή.
Επίσης τόσο το Ελληνικό όσο και το Ευρωπαϊκό νομοθετικό πλαίσιο, προστατεύει απόλυτα τους λειμώνες Ποσειδωνίας και απαγορεύει σε απόσταση λιγότερη των 400 μέτρων την εγκατάσταση ιχθυοκαλλιεργειών.
Η ίδια η Αποκεντρωμένη Διοίκηση τον Φεβρουάριο του 2022, είχε απορρίψει μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας, λόγω μη καταγραφής της Ποσειδωνίας (δείτε εδώ).

4 σχόλια:

 1. σε αυτη την χωρα υπαρχουν

  εισαγγελεις
  λιμενικο
  διευθυνσεις περιβαλλοντος
  υπουργεια
  περιφερεια

  εγκλημα λεμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευχομαι η αντιδραση να ειναι αμεση και οπως ηρθαν να φυγουν.
  Την ωρα που τοποθετουνται δεν επεμβαίνει κανεις ;
  Γιατι ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ.ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ. ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.