Ευχές από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου. Υγεία, ευημερία και ευτυχία.


ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Με αφορμή τη διάλυση των Κοινωφελών Επιχειρήσεων όλων των Δήμων της χώρας και την ενσωμάτωσή τους στους Δήμους, θέλουμε ως Διοικητικό Συμβούλιο να ευχαριστήσουμε το Προσωπικό:
- του Βοήθεια στο Σπίτι
- των ΚΔΑΠ
- των γυμναστών των ΠΑγΟ
- των Προγραμμάτων του ΟΑΕΔ
- των, κατά διαστήματα,συμβασιούχων
- των συνεργατών της Κοινωφελούς
- τους κατά καιρούς υπευθύνους των Κέντρων Υγείας Αστακού και Μύτικα για την υπομονή και τη συνεργασία τους
- τους ιδιώτες Ιατρούς για τη συνεργασία τους και
- όλους όσους μπορεί να έχουμε ξεχάσει, για την προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια, μα περισσότερο από όλους τους πολίτες που στα καλέσματα κάθε δραστηριότητας της Κοινωφελούς, ήταν εκεί για να την στηρίξουν.

Είμαστε σίγουροι ότι η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου θα οργανωθεί σωστά προς το συμφέρον των δημοτών και ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο Προσωπικό και καλή επιτυχία, με περισσότερες και καλύτερες επιδόσεις στους επόμενους διαχειριστές.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.