Ανακοίνωση απόφασης μελών Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Αγρινίου.


Αγρίνιο, 25-1-2024
Αριθμ. Απόφασης.:1/2024
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ 
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 
Προς
ΜΜΕ Νομού Αιτωλοακαρνανίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Ανακοίνωση απόφασης μελών Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Αγρινίου.

Μετά από πρόσκληση του Δ.Σ. του Συλλόγου, συγκλήθηκε έκτακτη γενική συνέλευση των μελών μας όπου ως αποκλειστικό θέμα συζήτησης ήταν ο νέος δικαστικός χάρτης και οι επικείμενες αλλαγές τόσο στο νομό μας όσο και πανελλαδικά.
Αφού συζητήθηκαν διεξοδικά όλες οι προτεινόμενες αλλαγές για το νέο δικαστικό χάρτη με βάση το σχέδιο νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης που έχει δει το φως της δημοσιότητας είμαστε κάθετα αντίθετοι ως δικαστικοί υπάλληλοι με τις αλλαγές που σχεδιάζονται στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.
Ζητάμε εξαίρεση του νομού Αιτωλοακαρνανίας από τον νέο δικαστικό χάρτη και διατήρηση όλων των υπαρχόντων δικαστικών σχηματισμών. Καμία αλλαγή να μην γίνει στο νομό μας, Καμία αλλαγή στον πυλώνα της Δημοκρατίας μας. Η συνεχής υποβάθμιση και η απαξίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών (υγεία, παιδεία κλπ.) στους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας με ευθύνη των εκάστοτε κυβερνήσεων έχει φτάσει στο μη περαιτέρω. Ζητάμε την στήριξη των πολιτών σε αυτόν το αγώνα και την κατανόηση για τυχόν ταλαιπωρία που θα υποστούν.
Με ομόφωνη απόφαση όλων των μελών ξεκινάμε δίωρες επαναλαμβανόμενες διακοπές εργασίας από την Παρασκευή 26-1-2024 έως και την Παρασκευή 2-2-2024, κατά το χρονικό διάστημα από 09:00 π.μ. έως 11:00 π.μ., χωρίς καμία παράταση του ωραρίου εργασίας μετά τις 15:00 μ.μ. ώρα λήξης του ωραρίου εργασίας μας. Κατά το χρονικό διάστημα των δίωρων διακοπών 9:00 π.μ. έως 11:00 π.μ., δεν θα εκτελείται καμία εργασία από τα μέλη του Συλλόγου μας ως προς την εξυπηρέτηση του κοινού και την διεξαγωγή των ποινικών και πολιτικών συνεδριάσεων.
Νέα γενική συνέλευση των μελών μας ορίζεται η Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 με ώρα έναρξης 09:00 π.μ.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος          Η Γενική Γραμματέας

Γεράσιμος Μαλούσης              Αικατερίνη Ροβά

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.