Φωτογραφίες από το 20ο Αλυζιακό Καρναβάλι στη Κανδήλα και από τα Κούλουμα στο Μαραθάκι.


Φωτογραφίες: Πάρης Λεκατσάς.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 20ο Αλυζιακό Καρναβάλι στην Κανδήλα, με διοργάνωση του Προοδευτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κανδήλας Δήμου Ξηρομέρου και την δυνατή συμμετοχή και την εθελοντική εργασία αρκετών κατοίκων.
Ένα καρναβάλι με το δικό του μοναδικό ξεχωριστό στυλ είναι αυτό που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Κανδήλα. Πολύ χιούμορ, αυτοσαρκασμός και πολύ καλή τρέλα έχουν αναγάγει το συγκεκριμένο καρναβάλι σε κάτι τελείως διαφορετικό από τα άλλα γνωστά καρναβάλια και αυτό αρέσει πολύ σε πολλούς και σε εμάς.
Την επομένη της Καθαράς Δευτέρας το πρωί, στην πανέμορφη παραλία στο «Μαραθάκι», είχαμε γλέντι και χορό, με νηστίσιμα φαγητά και την πατροπαράδοτη φασολάδα. Κάποιοι δεν δίστασαν να κάνουν και ένα μπάνιο στο υπέροχο Ιόνιο Πέλαγος.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.