Προσοχή συμπατριώτες, προσοχή... Φωτιά παραπλεύρως του δρόμου Αστακός - Μύτικας.


Μία φωτιά παραπλεύρως του δρόμου είχαμε την Παρασκευή 12 Απριλίου στον δρόμο Αστακός - Μύτικας, στην ευθεία του δρόμου πηγαίνοντας για Μύτικα, στο ύψος του γεφυριού που κατεβαίνει ο χείμαρρος του Βάρνακα.
Άμεση η παρέμβαση σε πρώτο χρόνο του πυροσβεστικού του Δήμου Ξηρομέρου και της Πυροσβεστικής Λευκάδας για τον έλεγχο της φωτιάς και την οριστικής της κατάσβεση.
Παρόν από την πρώτη στιγμή οι δύο Πρόεδροι, Κανδήλας και Μύτικα Θόδωρος (Λάκιας) Γιαννέλης και Δημήρης Φάρρος.
Τέλος καλό όλα καλά, αλλά φέτος με την παρατεταμένη ανοβρία και ξηρασία και τις υψηλές θερμοκρασίες, φαίνεται ότι θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι με τις φωτιές.
Η αντιπυρική περίοδος ακόμα δεν έχει ξεκινήσει, όμως απαιτείται μέγιστη ΠΡΟΣΟΧΗ και να σταματήσουν οι ανευθυνότητες και το κακό συνήθειο που έχουν κάποιοι να ανάβουν φωτιές για οποιοδήποτε λόγο. Δεν ξεχνάμε ότι η τραγωδία στο ''Μάτι'', ξεκίνησε από μία φωτιά, που έτσι του ήρθε κάποιου στο μυαλό του να ανάψει μέσα στην αντιπυρική περίοδο.
Προσοχή συμπατριώτες, προσοχή...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.