Άλλο ένα σημαντικό έργο εκκίνησε στον Δήμο Ξηρομέρου. Το σημαντικό για την ενδοχώρα του Δήμου οδικό έργο Χρυσοβίτσα - Βαλόστρατο.

Φωτογραφία αρχείου από την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο.
Μετά την υπογραφή της σύμβασης στις 28 Μαρτίου, για την οποία πρόσφατα σας ενημερώσαμε (δείτε εδώ), άλλο ένα σημαντικό έργο για τον Δήμο Ξηρομέρου εκκίνησε.
Μιλάμε για το οδικό έργο Χρυσοβίτσα - Βαλόστρατο, έναν δρόμο που αποτελεί σημαντική κεντρική οδική αρτηρία για τα χωριά της ενδοχώρας του Δήμου Ξηρομέρου, συνδετήριος δρόμος με την έδρα του Δήμου Ξηρομέρου τον Αστακό και την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου. Περισσότερα για το έργο εδώ.

Στην σελίδα στο Facebook της Κοινότητας Χρυσοβίτσας αναφέρεται συγκεκριμένα:

------------------------------

Πηγή: Σελίδα Facebook
''ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ''.

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες κατασκευής του δρόμου Χρυσοβίτσας - Βαλόστρατο.
Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των χωραφιών να απομακρύνουν τις φράχτες τους από τις άκρες του οδοστρώματος και από τα πρανή του δρόμου, καθώς και κάθε άλλο εμπόδιο επί του δρόμου, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργασίες κατασκευής του δρόμου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.