Ο βιολογικός καθαρισμός Βάρνακα, Κανδήλας και Μύτικα προχωρά απρόσκοπτα.


Ο βιολογικός καθαρισμός Βάρνακα, Κανδήλας και Μύτικα προχωρά απρόσκοπτα, είναι το μεγαλύτερο έργο στην ιστορία του Δήμου Ξηρομέρου, έργο αναπτυξιακό, έργο πνοής για την Αλυζία και όλο το Δήμο Ξηρομέρου.
Με κανονικές συνθήκες αυτό το έργο έπρεπε να το είχαμε χθες, όταν εκατομμύρια ευρώ κονδύλια ήταν διαθέσιμα για τέτοιες υποδομές, αλλά κάποιοι ικανοί που κυβερνούσαν για ατελείωτα χρόνια τον τόπο, «κατάφεραν» να αφήσουν την περιοχή με το αμαρτωλό βυτίο του τέως Δήμου Αλυζίας.
Μάλλον θα είχαν πολλούς λόγους γι αυτό....
Φυσικά δεν αναφερόμαστε στην δημοτική αρχή Τριποτσέρη, που είναι αυτή που επέλεξε να κάνει το πρώτο βήμα για το έργο και αναφερόμαστε στην έναρξη εκπόνησης των σχετικών απαραίτητων μελετών.
Σήμερα, οι ίδιοι που κατάφεραν αυτό το «σπουδαίο επίτευγμα», έρχονται να κουνήσουν το δάκτυλο με θράσος και αμετροέπεια και να βάλουν εμπόδια στο έργο, με μικροπρέπειες, υποκριτικό ενδιαφέρον και πονηριές.
Η αγωνία όλων των κατοίκων είναι να προχωρήσει χωρίς προβληματικές καταστάσεις το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό έργο στην Δ.Ε Αλυζίας, ο βιολογικός Βάρνακα, Κανδήλας και Μύτικα.
Να ολοκληρωθεί εντός των συμβατικών του προθεσμιών, με τήρηση της μελέτης του και με τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης και να παραδοθεί λειτουργικό, οικονομικά βιώσιμο και εντός των προβλεπόμενων προδιαγραφών του προς χρήση, σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες της Δ.Ε Αλυζίας, προς βελτίωση της ποιότητας ζωής, της τουριστικής ανάπτυξης και κυρίως του περιβάλλοντος.

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλό έργο για την ανάπτυξη της περιοχής.Αν η μελέτη ειναι αυτή που πρέπει , δηλαδή να μήν έχουμε τα γνωστά όπως το bansko της Βουλγαρίας που κολύμπισαν στο σκατό γιατί δεν είχαν προβλέψει την πληθυσμιακή αύξηση και μέχρι να το μαζέψουν έγινε ο κακός χαμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστα Βασιλη.Με ακριβης τηρηση της μελετης.Ωστε να καταστει απολυτα λειτουργικο και βιωσιμο.Και φυσικα να προβλεφθει το κοστος λειτουργιας,συντηρησης,φυλαξης των εγκαταστασεων.Απο τωρα.Μην πουνε οι "ΑΡΧΟΝΤΕΣ"στο μελλον οτι αυτα δεν τα γνωριζαν.Και φυσικα να πληρωνουν ολοι.Αλλα οταν λεμε ολοι...ΟΛΟΙ. Θοδ Γκουρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.