Συμβασιοποιήθηκε το έργο: «Αγροτική Οδοποιία Κοινοτήτων Πηγαδίων - Προδρόμου - Αγραμπέλου».


Πηγή: Σελίδα Facebook Δημάρχου
Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

Υπογραφή σύμβασης και ανάρτηση στο ΚΗΜΔΗΣ του έργου «Αγροτική Οδοποιία Κοινοτήτων Πηγαδίων - Προδρόμου - Αγραμπέλου» (αναφέρεται εδώ).
Με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020 και συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης, υλοποιούμε ένα ακόμα έργο προς όφελος του Πρωτογενή Τομέα.
Στην περιοχή παρέμβασης οι δείκτες γαλακτοπαραγωγής και κτηνοτροφίας είναι υψηλοί και η βελτίωση της προσβασιμότητας ανοίγει περαιτέρω ορίζοντες.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Ι.Π Μεσολογγίο , τους ειδικούς συνεργάτες του Δήμου Ξηρομέρου και τον μελετητή για την συνεργασία, την ωρίμανση, την χρηματοδότηση και την δημοπρασία του έργου.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πρ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κύριο Σπήλιο Λιβανό, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, κύριο Δημήτρη Παπαγιαννίδη, καθώς και στους συνεργάτες τους για την υποστήριξη και την συνεργασία σε όλα τα βήματα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.