Υποβολή πρότασης χρηματοδότησης ύψους 228.660,22 €, για σημαντικές παρεμβάσεις σε 4 παραλίες του Δήμου Ξηρομέρου.


Με επίσημο έγγραφο που σήμερα αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και το εντοπίσαμε, η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ (απουσίαζε ως συνηθίζει η αξιωματική αντιπολίτευση), την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης ύψους 228.660,22 €, για σημαντικές παρεμβάσεις σε 4 παραλίες του Δήμου Ξηρομέρου.

Οι σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις αφορούν τις παραλίες:
  • Μύτικας «Λιμάνι-Σχίνος»
  • «Άγιος Γεώργιος» Αστακού
  • «Παλιόβαρκα» Μύτικα
  • Αστακός (παλαιά παραλία)
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

4 σχόλια:

  1. Με τέτοια δημοτικίστικη αντιπολίτευση το σκόρ το 2028 θα φτάσει
    Οχι το 63 % αλλά, το 93 %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν χρειαζονται παρεμβάσεις από κάποιον φορέα παιδιά. Τις απαραίτητες παρεμβάσεις για την οργάνωση (ή και όργωση) τις κάνουν οι φίλοι μας οι Αγρινιώτες με τα τσαντίρια που στήνουν για δύο μήνες κάθε καλοκαίρι και άμα πας και κάτσεις σου πουλάνε τσαμπουκά γιατί λέει έκατσες στην δικιά τους ομπρέλα. Το μόνο που χρειάζεται είναι η προσθήκη και άλλων παρανόμως εγκατεσθημένων τροχοσπίτων για να εκτοξευθεί η ανάπτυξη στα ύψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2:51 να κάνουμε καταγγελία στην αστυνομία και στη κτηματική .

      Διαγραφή
  3. Το πρόγραμμα της κρατικής ενίσχυσης λέγεται "Βελτίωση και τροποποίηση της προσβασιμότητας στις Ελληνικές παραλίες".
    Μήπως πριν την τοποθέτηση ραμπών πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμεΑ (που αποτελεί σεβασμό στον συνάνθρωπό μας), να ξηλωθούν όλα τα παράνομα παλούκια για τις ομπρέλες και για τα σκάφη που φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στην παραλία με το έτσι θέλω (και αποτελούν μέγιστη αντικοινωνική συμπεριφορά);

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.