Ενημέρωση από τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Ξηρομέρου κ. Απόστολο Πανταζή.


Προς: Μύτικας Press
κο Βασίλη Σούλα,
Αγαπητέ Βασίλη,
Καλησπέρα, Χριστός Ανέστη!
Εύχομαι υγεία και ευτυχία.
Πολύ σωστή η ενημέρωση σου για την απόρριψη της προσφυγής στην επιτροπή 152 (αναφέρεται εδώ), αλλά σου διέφυγε να ενημερώσεις ότι δεν έχει τελεσιδικήσει και όπως σαφώς αναφέρεται στην απόφαση 5/2024: «Κατά της ανωτέρω απόφασης, μπορεί να ασκηθεί προσφυγή ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων», όπου ήδη έχω κινηθεί ανάλογα.
Γενικά, όσο μπορώ από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου θα προστατεύσω τα συμφέροντα του Δήμου και του Ελληνικού Δημοσίου, τα οποία δεν προστατεύονται με εκπτώσεις 1% και δεν θα επιτρέψω την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος για χαρτζιλίκια για φανφάρες και για κανένα άλλο λόγο.
Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, οι επιτροπές κάνουν μόνο ερμηνεία και δεν ασχολούνται επί της ουσίας και εκεί αναλαμβάνει η Ελληνική Δικαιοσύνη - τα αρμόδια δικαστήρια.
Όταν τελεσιδικήσει θα μιλήσουμε ξανά.
Χαιρετισμούς.

Απόστολος Ν. Πανταζής

5 σχόλια:

  1. Αποστόλη Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά, Υγεία και όλα τα καλά σε σένα, στην οικογένεια σου και στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

    Για την σωστή και πλήρη ενημέρωση για αυτό προτιμώ να βάζω αυτούσια ολόκληρα τα επίσημα έγγραφα, όπου αναφέρεται αυτό που λες και όπως μας ενημερώνεις συνεχίζεις ουσιαστικά και στο 3ο βαθμό.
    Η δική μου επώνυμη γνώμη βέβαια είναι ότι είναι λάθος και εξηγώ γιατί (κίνδυνος απένταξης, δημοπρασία ηλεκτρονική) αλλά δεν έχει καμία σημασία.
    Πολλούς χαιρετισμούς και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απόφαση του άρθρου 152 ενέχει τύποις δικαστική απόφαση , αφού πρόεδρος της επιτροπής είναι δικαστικός λειτουργός . Άρα δεν έχουν βάση τα γραφόμενα του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας και γίνεται για άλλους λόγους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου Απόστολε Ν. Πανταζή
    Εύλογο ερώτημα :
    -Εάν και λέμε εάν, γινόταν ξανά διαγωνισμός για μεγαλύτερη και όπως λές, έκπτωση, Και απεντασόταν το εν λόγω τεχνικό έργο
    θα πλήρωνες Εσύ Φίλε μου Αποστόλη τα 12 εκατομυύρια ευρώ στον δήμο ;
    Καλησπέρα σου Αποστόλη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. διορθωση 3,8 εκατομμυρια

      Διαγραφή
    2. Προς 9: 41 είναι σωστή η διόρθωσή σου
      νομίζω για την ακρίβεια είναι συνολικού προϋπολογισμού 3.505.030,20 ευρώ το συγκεκριμένο έργο

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.