Αγριλιά Αρχοντοχωρίου Ξηρομέρου: «Τέλος εποχής» για τον «θρυλικό» τόπο διακοπών – συγκινητικά σχόλια στο Facebook.Οι ιδιοκτήτες-διαχειριστές του χώρου ανακοίνωσαν της διακοπή λειτουργίας του από τη φετινή σεζόν.
Λύπη αλλά και νοσταλγία έχει προκαλέσει η είδηση πως μετά από πολλά χρόνια, ένας χώρος διακοπών ταυτισμένος κατά κύριο λόγο με τους Αγρινιώτες, δεν πρόκειται να λειτουργήσει.
Πρόκειται για το κάμπινγκ – ενοικιαζόμενα αλλά και χώρο εστίασης που λειτουργούσαν επί δεκαετίες, δίπλα από την παραλία της Αγριλιάς, περιφέρειας Κοινότητας Αρχοντοχωρίου Ξηρομέρου. Για πολλά χρόνια αποτέλεσε τον τόπο καλοκαιρινής ξεγνοιασιάς και απόδρασης για εκατοντάδες κατοίκους του Αγρινίου, που για εκείνους ήταν ένα ιδανικό μέρος για πολυήμερες, οικογενειακές και οικονομικές διακοπές.
Δεν ήταν όμως λίγοι και οι εκδρομείς από άλλες περιοχές της Ελλάδας αλλά και το εξωτερικό, που είχαν γοητευτεί από τις ομορφιές της περιοχής. Όπως ήταν φυσιολογικό, η είδηση πως το «κτήμα Αγριλιά» φέτος δεν θα λειτουργήσει, προκάλεσε πλήθος σχολίων απ’όσους προγραμμάτιζαν για φέτος ή είχαν κάνει τα προηγούμενα καλοκαίρια τις διακοπές τους εκεί.
Για έναν από τους πλέον αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς , κοντινούς στην πόλη του Αγρινίου, οι «τίτλοι» τέλους προκάλεσαν απορία και έκπληξη. Πάντως αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα τους προηγούμενους μήνες, έδειχναν πως υπήρχε μια ασυμφωνία μεταξύ των διαχειριστών και προϊδέαζαν για την δυσάρεστη εξέλιξη.
Να σημειωθεί πάντως πως πολίτες επισημαίνουν πως όσοι έχουν την ευθύνη, οφείλουν να παρέχουν στους επισκέπτες της παραλίας, μια ασφαλή πρόσβαση σε αυτήν.2 σχόλια:

  1. Ο δήμος έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για να ανοίξει ο δρόμος, που βρίσκεται δίπλα από το κτήμα και οδηγεί στην παραλία. Αυτή τη στιγμή ο δρόμος είναι γεμάτος βάτα και φυτά, οπότε θα χρειαστούν λίγες μέρες για τη διάνοιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.