Του Αγίου Γεωργίου στο πανέμορφο εκκλησάκι στην Κανδήλα (φωτογραφίες και videos).


Φωτογραφίες: κα Βάσω Παππά.
Videos: κ. Χρήστος Μουρκούσης.

Του Αγίου Γεωργίου σήμερα και στο πανέμορφο εκκλησάκι στην Κανδήλα, πραγματοποιήθηκε η Θεία Λειτουργία παρουσία πλήθους πιστών και με τους καβαλάρηδες να τιμούν τον Άη Γιώργη και το έθιμο, κάνοντας με τα περήφανα άλογα τους τον γύρο του ναού.
Πανέμορφο το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, σε άριστη κατάσταση, με συνδρομή εθελοντών πιστών που κάθε χρόνο το ανακαινίζουν και το συντηρούν με έξοδα τους και προσωπική εργασία. Αξίζουν συγχαρητήρια.
Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλες και όλους τους εορτάζοντες, που δεν είναι και λίγοι.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.