Εθελοντισμός... και υποστήριξη στον τόπο που αγαπάμε.


Πηγή: Σελίδα Facebook ''Σύλλογος Γονέων
Δημοτικού & Νηπιαγωγείου Μύτικα''.

Εθελοντισμός:
Πόση δύναμη κρύβεται μέσα σ' αυτήν την λέξη; Πόσα πράγματα μπορούμε να κάνουμε προσφέροντας αφιλοκερδώς λίγο από τον χρόνο μας; Πόσα κερδίζουν τα παιδιά μας, αν μάθουν ν' αγαπούν και να νοιάζονται τον τόπο τους;;;
Για όλους λοιπόν αυτούς τους λόγους, και για ακόμα περισσότερους οργανωθήκαμε και δώσαμε το ραντεβού μας την Παρασκευή 31 Μαΐου στην είσοδο του χωριού μας για να καθαρίσουμε από τα σκουπίδια την παραλία.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο μας Δημήτρης Φάρρος για την άψογη συνεργασία. Για τους χυμούς και τα νεράκια που πρόσφερε στα παιδιά και για τις σακούλες και τα γάντια που χρησιμοποιήσαμε!!!
Σας ευχόμαστε καλό μήνα και ένα υπέροχο καλοκαίρι!!!











2 σχόλια:

  1. Επί αντιδημαρχίας Σπυρίδωνος Λύτρα και Ελευθερίου Κατσαούνησαν νη ((Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου) συγκροτήθηκε στο χωριό μας ομάδα εθελοντισμού!!! Αλλά φευ ....Με την πάροδο του χρόνου ατόνησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστό. Όμως η προσπάθεια αυτή πρέπει να είναι διαρκής. Ευτυχώς ή δυστυχώς, όποιος σκέφτεται τέτοιες πρωτοβουλίες πρέπει να είναι διαρκώς μπροστάρης μέχρις ότου να γίνει συνείδηση. Και δυστυχώς όσο γίνεται πρωτοσέλιδο ο εθελοντισμός του νηπιαγωγειου δεν σημαίνει ότι αποτελεί κοινωνική συνείδηση. Αν όμως γίνει συστηματικά και κάποια επόμενη φορά πάνε και οι γονείς και οι φίλοι, ίσως καταφέρουμε κάτι. Συγχαρητήρια για μια πρωτοβουλία που θα έπρεπε να είναι αυτονόητη ως ενέργεια για εμάς τους μεγάλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.