Ο Δήμος Ξηρομέρου και οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι αποφασισμένες να λύσουν οριστικά και δια παντός το πρόβλημα της παράνομης κατάληψης της παραλίας της Παλιόβαρκας με κατασκευές πάσης φύσεως.


Ημερομηνία 13/8/2024
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε δέκτες βάσιμων καταγγελιών, ότι στην παραλία της Παλιόβαρκας ξεκίνησαν πάλι οι καταλήψεις με πάσης φύσεως κατασκευές, μετά την για πρώτη φορά στα χρονικά δραστική παρέμβαση του Δήμου Ξηρομέρου.
Διαβεβαιώνουμε τους κατοίκους και επισκέπτες και να είναι σίγουροι γι αυτό, ότι σε ανύποπτο χρόνο, πολύ σύντομα σε συντονισμό με τις αρμόδιες υπηρεσίες θα επαναληφθεί η επιχείρηση και αυτή τη φορά κάθε κάτοχος ιδιοκατασκευής που θα παρουσιάζεται θα αντιμετωπίζει και τα προβλεπόμενα από την κείμενη νομοθεσία.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

6 σχόλια:

  1. Μόνο αν πάτε πρωί και απροειδοποιητα και μαζέψτε κάμποσα θα βάλουν μυαλό, αλήθεια με τις βάρκες που τις δένουν όπου να ναι θα γίνει τίποτα από το λιμεναρχείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπου να 'ναι που ας πούμε;
      Όπως εσύ πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας και παρκάρεις όπου νομίζεις, έτσι και όποιος έχει σκάφος και πληρώνει το αντίστοιχο τέλος, δένει όπου δεν εμποδίζει.
      Έκανες επώνυμα καταγγελία, ήρθαν και δεν έγιναν τα νόμιμα;

      Διαγραφή
    2. 12.21
      Δένουν όπου θέλουν και εμποδίζουν είναι η πραγματικότητα.

      Διαγραφή
  2. Ας πάτε και μια βόλτα μέχρι τις παραλίες Μαυρίκιο και βελα εχουν φτιάξει καλύβες είναι νόμιμα αυτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή οποίος έχει μια βάρκα έχει δικαίωμα να πάει να καρφώσει ένα παλούκι στην στεριά όπου γουστάρει και μετά με ένα σχοινί να έχει δεμένη την βάρκα με ότι κίνδυνο σημαίνει αυτό; αλήθεια ποιος σου είπε ότι το αυτοκίνητο το παρκάρεις όπου γουστάρεις; υπάρχουν κανόνες για το που επιτρέπεται και που απαγορεύεται, εκτός και αν εσύ είσαι τόσο πολύ μάγκας και λεβέντης που τους νόμους τους γράφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλήθεια τα τροχόσπιτα μπορούν να παρκάρουν όπου θέλουν; Τις τουαλέτες που τις αδειάζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.