Μύτικας Αιτ/νίας - Καταγγελία δημοτών και παραθεριστών, στο Δήμο και στην Κτηματική Υπηρεσία για τα κλειδωμένα ομπρελοκαθίσματα.


Η Δημοτική Αρχή κάτω από την πίεση των καταγγελιών δημοτών και παραθεριστών, στο Δήμο και στην Κτηματική Υπηρεσία, αναγκάστηκε να ελευθερώσει την παραλία από τα κλειδωμένα ομπρελοκαθίσματα των καταπατητών.
Μια κίνηση που επιβραβεύτηκε από το σύνολο της ντόπιας και όχι μόνο κοινωνίας, δυστυχώς όμως δεν υπήρξε συνέχεια.
Η σκούπα φαίνεται ότι έγινε μόνο και μόνο για το θεαθήναι και την δημιουργία εντυπώσεων στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι επιτέλους εμείς βάζουμε μία τάξη στις παραλίες.
Κίνηση με τυμπανοκρουσίες χωρίς συνέχεια σε ελέγχους και πρόστιμα στους κατ’ εξακολούθηση παραβάτες. Έτσι, κατάφερε και έκανε μια τρύπα στο νερό.
Την επόμενη της σκούπας η παραλία άρχισε πάλι να γεμίζει από καταπατητές με κλειδωμένες ομπρέλες και καθίσματα.
Η κατάσταση στις παραλίες σήμερα είναι ίδια όπως και πριν την σκούπα.
Τι να πει κανείς μία από τα ίδια.
Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.
Διέψευσε τις ελπίδες και τις προσδοκίες κατοίκων και παραθεριστών, που πίστεψαν για καθαρές και ελεύθερες παραλίες.
Κρίμα για την Δημοτική Αρχή που στο προεκλογικό της πρόγραμμα μας έλεγε για ανάπτυξη της ακτογραμμής σε τύπου Δαλματικών ακτών.
Αλήθεια αυτή είναι η τύπου Δραματικών Ακτών ανάπτυξη που οραματίζεται;
Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.
Γιατί ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ.

9 σχόλια:

  1. Μπράβο σε όλους σας . Και σε αυτούς που έκαναν την καταγγελία και σε εσάς που παρουσιάζετε το θέμα λες και είναι το μοναδικό πρόβλημα του μυτικα και της γύρω περιοχής . Ενοχλούν οι ομπρέλες και οι κατασκευές του κόσμου που έρχονται και αφήνουν τα χρήματα τους στην περιοχή . Που έχουν τόσες επιλογές να περάσουν τις άδειες τους και το Σαββατοκύριακο τους αλλά αυτοί έρχονται στον μυτικα πάντα . Όλοι αυτοί που έχουν τις ομπρέλες και τις κατασκευές που λέτε ,σε ποια περιοχή κάνουν τζίρο ; Σε ποια μαγαζιά αφήνουν τα λεφτά τους ; Μήπως στο μυτικα ; Μήπως στα σούπερ μάρκετ στις καφετέριες στους φούρνους και στα μαγαζιά της παραλίας ; Έτσι κ αλλιώς τα μαγαζιά της παραλίας δε χρεώνουν ομπρέλες και ξαπλώστρες και μπράβο τους για αυτό. Άρα μήπως αυτός είναι έξτρα τζίρος στη κάθε επιχείρηση; Κοιτάξτε να λύσετε τα πολύ μεγάλα προβλήματα που έχει η περιοχή για να έρχεται περισσότερος κόσμος και αφήστε τη γκρίνια γιατί στο τέλος θα μείνετε μόνοι σας με μια παραλία χωρίς ομπρέλες και κατασκευές !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά το θέμα είναι για ψυχολογική διερεύνηση
      κανένας δεν λέει να μην βάλετε ομπρέλες, ψάθες, πετσέτες, καθίσματα.
      Απλά όταν κάνετε το μπάνιο σας τα μαζεύετε.
      Να φερθείτε δηλαδή ως φυσιολογικοί άνθρωποι.
      Με κουτοπονηριά κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε αυτό το τόσο απλό και λέτε ένα σωρό γύρω γύρω απλά για να μην σταθείτε στο αυτονόητο.
      Γίνεται άνθρωποι και κάντε ότι η πλειοψηφία.

      Διαγραφή
    2. Απο το στομα σου και στ θεου τ αυτι. Μακάρι να μεινει η παραλία καθαρή χωρις ομπρελες και κατασκευες. Άιντε πια με την καραμέλα του έξτρα τζίρου, ναι ναι θα πέσει ολόκληρος Μύτικας έξω. Ενας καφές και ένα νερό και το τόστ στο αλουμινόχσαρτο. Αρκετά !

      Διαγραφή
    3. Το ότι έρχεστε στον Μύτικα είναι γιατί σας αρέσει το περιβάλλον και προφανώς τον βρίσκετε οικονομικώτερο από κάπου αλλού. Δεν το κάνετε από αγάπη στους Μυτικιώτες, όπως αφήνετε να εννοηθεί αλλά γιατί αυτό κρίνατε
      ότι ήταν και είναι το συμφέρον σας.

      Διαγραφή
  2. Βρε (άνθρωπε μου 10.22) τι δεν καταλαβαίνεις. Ανθρώπους στον Μύτικα θέλουμε, αλλά όχι σαν του λόγου σου, εσύ εάν κρίνουμε τα γραφόμενα σου δεν συγκαταλαίγεσαι σε αυτό το είδος. Παράσιτα σαν και σένα ούτε ο Μύτικας αλλά και κανένα μέρος δεν τα χρειάζεται. Άντε να μπεις στην τρύπα σου και παράτα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρέθηκε ο εξυπνάκιας της ημέρας . Άκου λοιπόν πως έχει η κατάσταση να δούμε ποιος είναι το «παράσιτο» όπως λες αλλά δε φταίς εσυ οι διαχειριστές φταίνε που πέρασαν το σχόλιο σου με τέτοιους χαρακτηρισμούς . 35 ολόκληρα χρόνια εγώ και οι συγγενείς μου (παράσιτα όλοι) ερχόμαστε στον Μυτικα. Κάποιοι από εμάς 3 και 4 μήνες κάποιοι κάθε ΣΚ και κάποιοι 10 μέρες . Παλιότερα δουλεύαμε κιόλας ολόκληρα καλοκαίρια εδώ. Πίστεψε με είναι παρα μα παρα πολλά τα χρήματα που έχουμε αφήσει στη περιοχή και σε όλα τα μαγαζιά . Τα προβλήματα του μυτικα είναι πολύ πιο μεγάλα από τις ομπρέλες του κοσμάκη αλλά δε βλέπω την ίδια ευαισθησία αυτός ήταν και ο σκοπός του σχολίου μου. Τώρα βέβαια ποιος από τους δυο μας είναι το παράσιτο αλλα ακόμα και εσυ άνθρωπος είσαι …!!

      Διαγραφή
    2. Πήγαινε και εσυ και η οικογένεια σου να τα αφήσεις άλλου τα χρήματα σου , με τον ίδιο τρόπο που τα αφήνεις εδώ , να δούμε σε πέρνει !

      Διαγραφή
  3. Επιτέλους να υπάρξει μια τάξη!Η ανομία τέλος!Θα πρέπει να το καταλάβουν οι "καταπατούντες"!Δε σας απαγόρευσε κανείς να στήνετε ομπρέλες ...Μα θα πρέπει να τις μαζεύετε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και οι υπόλοιποι που θέλουν να βρουν έναν καθαρό χώρο να κάνουν το μπάνιο τους αφήνουν τα λεφτά τους αρκετά χρόνια τώρα. Τι καραμέλα είναι αυτή, επιτέλους! Δηλαδή θεωρείτε ότι επειδή πηγαίνετε σε ένα μέρος γαι συνεχή 35 χρόνια αποκτήσατε δικαιώματα γης; ελάτε παρακαλώ λίγο πολιτισμο ζητάμε στον 21ο αιώνα. Και στην τελική, αφού υπάρχουν τόσα όμορφα αλλά μέρη όπως αναφερετε γιατί δεν πάτε να ανακυκλωνεται σε όλα τα μέρη ο κόσμος όπως κάνουμε όλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.