8η Οκτωβρίου 2023 - Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τη μεγάλη νίκη του Γιάννη Τριανταφυλλάκη με το συντριπτικό ποσοστό 62,73%, ποσοστό μεγάλης ευθύνης.


Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο, είχαμε τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 και με ολοκληρωμένη την καταμέτρηση και στα 38 εκλογικά τμήματα του Δήμου Ξηρομέρου, στις συνολικά 19 Κοινότητες του Δήμου μας, μεγάλος νικητής ήταν ο Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης και η παράταξη του.
Το αποτέλεσμα ήταν απολύτως αναμενόμενο και γνωστό σε όλους όσους κινούνταν και ζούσαν μέσα στη κοινωνία του Ξηρομέρου, αντιλαμβάνονταν την πραγματικότητα και δεν αρέσκονταν να κοροϊδεύουν τον εαυτό τους.
Απολύτως φυσιολογικά με βάση τα πραγματικά δεδομένα, ο νυν Δήμαρχος - γιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης και η παράταξη του ''ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ'', με την ψήφο και τη θέληση των πολιτών, πήρε μία εύκολη νίκη.
Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, οι πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου έδωσαν μία συντριπτική εντολή της τάξεως του 62,73% στον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη και στην ομάδα του, να συνεχίσει το θετικό του έργο για τον Δήμο Ξηρομέρου, με πολύ δουλειά, με λίγα λόγια, με πολλή πολιτική και καθόλου παραπολιτική.
Το μεγάλο αυτό ποσοστό γεννά πολύ μεγάλες ευθύνες και μεγάλο βάρος. Οι πολίτες αναμένουν να υπάρξει ανταπόκριση στην απλόχερη εμπιστοσύνη και σε καμία περίπτωση αλαζονεία. Αναμένουν χειροπιαστό έργο, λύση προβλημάτων, καλυτέρευση της ζωής και της καθημερινότητας τους. Εμπιστεύθηκαν και ψήφισαν αναμένοντας όλη η ενέργεια να πάει σε απόδοση έργου και όχι σε παραπολιτική.
Το συντριπτικό ποσοστό των δημοτών, ψήφισαν με θετική διάθεση, επιβραβεύοντας το έργο και τα πεπραγμένα της δημαρχίας Τριανταφυλλάκη. Αξιολόγησαν θετικά ότι είδαν στον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη και την ομάδα του όραμα, σχέδιο, δουλειά, χρηστή διοίκηση, μετρήσιμο έργο, αποτέλεσμα, λίγα λόγια και πολλά έργα. Άκουσαν και διάβασαν συγκεκριμένο προγραμματικό λόγο, με συγκεκριμένο ρεαλιστικό σχέδιο, που εγγυάται την θετική πορεία της επόμενης 5ετίας.
Ζητούμενο είναι η συνέχιση του έργου, με υγιή τα οικονομικά του Δήμου, με ταμειακά υπόλοιπα αντί για τα παραληφθέντα χρέη σε όσους μιλάνε Ελληνικά από την παράταξη ''ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ'', με εντός στοχοθεσίας 3μηνιαίες οικονομικές εκθέσεις, με περισσότερες μελέτες, με περισσότερα έργα, με περισσότερη δουλειά από μία παράταξη συνεκτική και με αλληλεγγύη μεταξύ των μελών της, με περισσότερες χρηματοδοτήσεις, με περισσότερους διαγωνισμούς σε σχέση με τις απ' ευθείας αναθέσεις για πραγματικά έργα, με περισσότερη οργάνωση του Δήμου, με λύσεις και βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, με διόρθωση των λαθών και επανεκτίμηση κάποιων δεδομένων. Δεν είναι κακό να παραδεχθείς όταν κάπου έχεις κάνει λάθος και να το διορθώσεις, η επιμονή στο λάθος είναι ένα μεγαλύτερο λάθος.
Η διακυβέρνηση του Δήμου είναι ένας αγώνας διαρκής και ένας δρόμος ανηφορικός, που οδηγεί όμως στη σωστή κατεύθυνση της ανάταξης του Δήμου Ξηρομέρου και στην πορεία μπρος τα εμπρός.

Ψήφοι στα 38 εκλογικά τμήματα.

Ποσοστά στον Δήμο Ξηρομέρου.

Ψήφοι στον Δήμο Ξηρομέρου.

Ποσοστά στις 19 Κοινότητες.

Ψήφοι στις 19 Κοινότητες.

Ποσοστά στην Δ.Ε Αλυζίας.

Ποσοστά στην Δ.Ε. Αστακού.

Ποσοστά στην Δ.Ε. Φυτειών.

Ψήφοι στην Δ.Ε Αλυζίας.

Ψήφοι στην Δ.Ε Αστακού.

Ψήφοι στην Δ.Ε Φυτειών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.