Πατεράδες και γιοι, στην ίδια ομάδα του Αιόλου Αστακού συμπαίκτες.


Ένας καλός φίλος που εκτιμούμε, μας ζήτησε να αναδημοσιεύσουμε το παρακάτω κείμενο από το instagram (globalsportnews_), το οποίο το θεωρεί και είναι εξαιρετικό.

------------------------

Ένα ενδιαφέρον ρεκόρ είχαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο ΔΑΚ Αστακού, στο παιχνίδι μεταξύ Αιόλου Αστακού και Αχιλλέα Νεοχωρίου στο πλαίσιο της Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ, αγώνας ο οποίος έληξε με σκορ 71-52 υπέρ των Αστακιωτών και εξελίχθηκε σε οικογενειακή υπόθεση.
Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης έγιναν δύο γονείς - αθλητές της ομάδας των Αιτωλοακαρνάνων, που μοιράστηκαν τον αγωνιστικό χώρο με τους γιους τους.
Συγκεκριμένα, σε ένα σημείο του αγώνα, όπου η διαφορά είχε φτάσει σε διψήφια διαφορά, στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν στην ίδια πεντάδα ο «θρύλος» του Αιόλου, Αλέξης Σούρλας, ο Γιώργος Τσάνος, και οι γιοι τους, Θοδωρής και Θάνος αντίστοιχα.
Για την ιστορία, ο πατέρας Σούρλας πέτυχε 8 πόντους, ο Γιώργος Τσάνος 4, ενώ ο 14χρονος Θοδωρής πέτυχε 5 πόντους και ο 15χρονος Θάνος κατέπληξε τους πάντες πετυχαίνοντας 18 πόντους.
Μια όμορφη ιστορία από τα τοπικά πρωταθλήματα που μας θυμίζει… Los Angeles, λόγω της συνύπαρξης Λεμπρόν και Μπρόνι Τζέιμς στα παρκέ και δείχνει ότι οι όμορφες στιγμές βρίσκονται πολλές φορές στο παρασκήνιο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.