Καθορισμός τέλους αποχέτευσης Δήμου Ξηρομέρου 2011.


Στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δημαρχείου Φυτειών, στην Τ.Κ. Φυτειών του Δήμου Ξηρομέρου στις 23/3/2011, έγινε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και καθορίστηκαν τα τέλη αποχέτευσης ως εξής:

1 σχόλιο:

  1. Θεωρώ ότι για το Μύτικα θα πρέπει να αναθεωρηθεί το κόστος βυτιοφόρου. Ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες καταστήματα που αδειάζουν 2 φορές την εβδομάδα (και 3 κάποια) είναι αδιανόητο να δίνουν 100 ευρώ το λιγότερο για να αδειάσουν βόθρο. Από την άλλη θεωρώ πως είναι γελοίο το πρόστιμο των 300,00 ευρώ για κάθε παράνομη ρίψη λυμάτων σε αγωγούς ομβρίων και παρακείμενους χώρους. Γιατί δεν το βάζετε κι αυτό 1500,00 ευρώ? Μιλάω για παράνομη ρίψη λυμάτων σε αγωγούς ομβρίων και εξωτερικούς χώρους και τη θάλασσα, όχι ξεχείλισε ο βόθρος και πάμε να του πάρουμε το κεφάλι. Ως προς το πρώτο σκέλος που έθιξα καλό είναι να μειώσετε το κόστος και να προγραμματίσετε με τις επιχειρήσεις δύο φορές την εβδομάδα (π.χ Δευτέρα - Παρασκευή ή Πέμπτη) να τούς αδειάζετε στάνταρ το βόθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.