''Τα χρόνια της ντροπής'' του Περικλή Γρίβα.

Ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο είναι το ''Τα χρόνια της ντροπής'', εκδόσεις ''Ελληνική Πρωτοβουλία΄'', που έχει γράψει ο συμπατριώτης μας Περικλής Γρίβας από τη Κανδήλα. Το βιβλίο παρουσιάστηκε στις 16 Μαρτίου 2011 στο βιβλιοχώρο Έναστρον. Κατά την παρουσίαση το βιβλίο προλόγισαν, η Χριστίνα Κόλλια συγγραφέας, η Έφη Ριζά φιλόλογος και ο Γιάννης Φιλιππίδης συγγραφέας.
To βιβλίο περιγράφει μια από τις χειρότερες στιγμές της ελληνικής Ιστορίας, τον εμφύλιο πόλεμο, μία στιγμή που όλοι θέλουν να ξεχάσουν και που άφησε στις μετέπειτα γενιές ανεξίτηλα σημάδια και κατάλοιπα. Πρόκειται για ένα βιβλίο μυθιστορικού χαρακτήρα, με πολύ καλή δόμηση, που αξίζει πραγματικά να διαβάσει κανείς. Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.