Το ακούσαμε κι αυτό. ''Μαϊμού'' απογραφείς λήστεψαν ηλικιωμένους στη Πάτρα.


Με το πρόσχημα πως ήταν απογραφείς, άγνωστα άτομα μπήκαν σε σπίτια ηλικιωμένων στην Πάτρα και κατάφεραν, σύμφωνα με τις καταγγελίες των θυμάτων στην αστυνομία, να αποσπάσουν χρήματα. Στη μία περίπτωση, ο άγνωστος δράστης, αφού συστήθηκε ως απογραφέας, μπήκε στο διαμέρισμα και με ευγενικό τρόπο ζήτησε ένα ποτήρι νερό. Τότε, εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία της ιδιοκτήτριας, αφαίρεσε χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκε. Στη δεύτερη περίπτωση, επαναλήφθηκε σχεδόν το ίδιο περιστατικό, αυτή τη φορά σε συνοικία της Πάτρας, όπου ο άγνωστος δράστης κατάφερε πάλι να κλέψει χρήματα από ιδιοκτήτη σπιτιού και να διαφύγει.
Για να είστε σίγουροι, ο κάθε απογραφέας θα φέρει κονκάρδα με το ειδικό σήμα της ΕΛΣΤΑΤ, το όνομά του, καθώς και το όνομα και τηλέφωνο του επόπτη του ενώ σε περίπτωση αμφιβολίας καλούμε στο 213 135 2138-40

Πηγή: ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.