Κατούνα: Δε θέλουν τους λαθρομετανάστες στον Άγριλο.


Πηγή: ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Αναστάτωση στην τοπική κοινωνία της Κατούνας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του π. Δήμου Μεδεώνος, έχει επιφέρει το ενδεχόμενο μετατροπής του στρατοπέδου στον Άγριλο, που βρίσκεται στα όρια της Κατούνας με το δήμο Αμφιλοχίας, σε Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών.
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κατούνας Κώστας Κασούρας μάλιστα συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη, χθες Κυριακή 22 Μαΐου 2011, όλων των φορέων και των συλλόγων της περιοχής.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους στη μετατροπή του στρατοπέδου στον Άγριλο σε Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών, αποφάσισαν ομόφωνα «όχι» στο κέντρο κράτησης, πρότειναν την ανάληψη δράσης με πρώτο βήμα την συμμετοχή 2 αντιπροσώπων από την Κατούνα στη σημερινή συνάντηση αντιπροσωπείας με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Όθωνα και παράλληλα ανάληψη δράσης με διαμαρτυρίες προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να μην υλοποιηθεί η απόφαση του Υπουργείου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.