Άκαρπη η συνάντηση με τον Υφυπουργό κ. Όθωνα.


Αμετακίνητο στην θέση του για την δημιουργία κέντρου διαμονής μεταναστών στο στρατόπεδο στον Άγριλο Αμφιλοχίας στάθηκε το Υπουργείο κατά την συνάντηση του με την επιτροπή σήμερα στις 3 το μεσημέρι.
Αναλυτικότερα η επιτροπή απαρτίζονταν από τους βουλευτές κ. Μακρυπίδη, κ. Κουρουμπλή, κ. Σαλμά και κ. Καραγκούνη από τον Περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αντωνόπουλο από τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας κ. Κοιμήση και τον Αντιδήμαρχο κ. Βασίλα τον Δήμαρχο Βόνιτσας κ. Σολδάτο και τον Αντιδήμαρχο Βόνιτσας και τον εκπρόσωπο του εμπορικού συλλόγου Αμφιλοχίας κ. Σμύρη.
Παρόν στην συνάντηση ήταν ο Αρχηγός της Αστυνομίας κ. Οικονόμου όπως επίσης και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.
Ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής μετέφεραν στον Υφυπουργό κ. Οθωνα τους λόγους που δεν μπορεί να γίνει ο Άγριλος Αμφιλοχίας κέντρο διαμονής μεταναστών σύμφωνα με αυτά που ειπώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμφιλοχίας.
Κλείνοντας ο υφυπουργός είπε πώς θα εξετάσει το θέμα αλλά η βούληση του υπουργείου είναι να προχώρηση στην δημιουργία και λειτουργία του κέντρου διαμονής μεταναστών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.