Φωτιά χτες το βράδυ στο κάμπο, στη θέση ''Παλαμονίδα'' της Τ.Κ. Βάρνακα.


Φωτιά εκδηλώθηκε χτες το βράδυ κατά τις 12:00 στο κάμπο, στη θέση ''Παλαμονίδα'' της Τ.Κ. Βάρνακα. Με την έγκαιρη παρέμβαση του πυροσβεστικού και του προσωπικού του Δήμου, αλλά και των κατοίκων που γρήγορα έσπευσαν σε βοήθεια, ελέγχθηκε και περιορίστηκε μέχρι να έρθει το πυροσβεστικό από τη Λευκάδα και τη κατασβέσει.

4 σχόλια:

 1. EIMAI AΠΟ ΤΟ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΤΑ!!! ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΦΩΤΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΙΜΕ ΤΑ ΑΚΑΘΑΡΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΜΟ, ΒΡΕΧΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΜΕ ΝΕΡΟ ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΟΝΤΑ) ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η πιο συχνή αιτία πυρκαγιών είναι αυτό που λέει ο 8:19.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το χθεσινό συμβάν είναι πολύ σοβαρό...γιατί μετά απο πολλά χρόνια παίρνει φωτιά στον κάμπο της Αλυζιας..Αν ήταν αμέλεια , καλό είναι όλοι να τηρούμε τους νόμους και τους κανονισμούς, αλλα αν ήταν εμπρησμός ..τότε τα πράγματα αλλάζουν , γιατί όποιος η όποιοι προσπάθησαν να κάψουν τον κάμπο της Αλυζιας θα προσπαθήσουν να το ξανακάνουν..γι αυτό όλοι οι κάτοικοι να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα... και η δημοτικη αρχη επισης

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.