Αναπνέουμε το καρκίνο της χωματερής του Αστακού.Σίγουρα όλοι έχετε παρατηρήσει τον καπνό και έχετε νιώσει τη δυσοσμία που βγάζει η καύση των σκουπιδιών στη χωματερή του Αστακού που σιγοκαίει από την περασμένη Δευτέρα.
Μα κανείς δεν νοιάζεται γι' αυτό; Δεν αντιδρά κανείς; O Δήμος, η Αντιπολίτευση, oι πολέμιοι κατά του λιθάνθρακα, που είναι, τι κάνουν; Δεν τους ενοχλεί που αναπνέουν, όπως και όλοι μας, αυτόν τον καρκινογόνο καπνό που δημιουργεί η καύση των σκουπιδιών εδώ και τόσες μέρες στον Αστακό! Προχθές το βράδυ μάλιστα παρατηρήσαμε μια μεγάλη φλόγα στη χωματερή ενώ εχθές το βράδυ όλη η Βελαώρα είχε "χαθεί" από τον καπνό που είχε δημιουργήσει η καύση των σκουπιδιών.


Πηγή: ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.