ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ: 1η Δεκέμβρη 24ωρη. Ενάντια στον προϋπολογισμό Λιτότητας – Ύφεσης – Ανεργίας.


Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι 
Είναι πλέον ξεκάθαρο και απολύτως αποκαλυπτικό ότι τα αίτια της κρίσης, των ελλειμμάτων και του χρέους πηγάζουν και οφείλονται στις αντιαναπτυξιακές πολιτικές, στις τζογαδόρικες και κερδοσκοπικές δραστηριότητες των λεγόμενων «αγορών» και στην προκλητική και μακροχρόνια φοροδιαφυγή, φοροκλοπή και εισφοροκλοπή των επιχειρηματιών – μεταπρατών. Έχουν δηλαδή τεράστιο ονοματεπώνυμο. Ευτελισμός του ανθρώπου και των αναγκών του και αποθέωση των κερδών και των τραπεζιτών.
Η κυβέρνηση, οι Τροϊκανοί και οι Ευρωπαίοι συνεταίροι επιμένουν και επιβάλουν την πιο σκληρή, αυστηρή, εξοντωτική, περιοριστική λιτότητα στη χώρα μας και σε όλες τις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου ώστε να εξασφαλιστούν οι τράπεζες και τα τοκογλυφικά τους δάνεια αδιαφορώντας για τα κοινωνικά κουφάρια που αφήνει πίσω αυτή η Νεοφιλελεύθερη καταστροφική πολιτική. 
Οι εργαζόμενοι έδωσαν και δίνουν μάχες τόσο σε Εθνικό όσο και σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο για να ενώσουν όλες τις δυνάμεις της εργασίας και γενικότερα του λαού ούτως ώστε να ακυρωθούν και να ανατραπούν αυτές οι πολιτικές. 
Είναι πλέον αναγκαίο να αντιπαλέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ την αντεργατική και αντικοινωνική λαίλαπα. 

Λέμε ΟΧΙ στα δεσμά του Μνημονίου. 
Λέμε ΟΧΙ στην κατάργηση χρόνιων κατακτήσεων όπως ΣΣΕ, οικονομικά, ασφαλιστικά δικαιώματα. 
Λέμε ΟΧΙ στην ανεργία, εφεδρεία, απολύσεις, μειώσεις ΒΑΕ και συντάξεων. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ

Εργατοϋπαλληλικό κέντρο Μεσολογγίου.
ΑΔΕΔΥ-Νομαρχιακό τμήμα Αιτ/νίας.

3 σχόλια:

  1. Χθές που οι πρώτοι 20.000 βγήκαν στην εφεδρεία δεν έγινε ούτε μια ώρα στάση εργασίας με μεσίστιες τις σημαίες. Άλλη μια 24ωρη? Γιατί? Για να συμπαρασταθώ στον προϋπολογισμό με το μεροκάματο που θα μου κόψουνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι είχαν 'προφητέψει' ότι το ΠΑΣΟΚ θα διαλυθεί όταν απολυθεί ο 1ος δημόσιος υπάλληλος. Χθές απολύθηκαν οι πρώτοι 20.000 και σήμερα Ραγκούσης και Σκανδαλίδης, ο καθένας χωριστά, δήλωσαν ότι το ΠΑΣΟΚ της μεταπολίτευσης πέθανε και να γίνει καινούρια αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτό που γράφεις μου θυμίζει το φοίνικα που αναγεννιέται από τις στάχτες του. Κάνω λάθος? Μου φαίνεται ότι μας κοροϊδεύουν όλοι κανονικότατα. Αλήθεια, παρακολουθεί κανείς σας ειδήσεις? Πόσο καιρό έχετε να πάρετε εφημερίδα? Εγώ τα έχω κόψει εδώ και πάρα πολύ καιρό και μάλλον αοσθάνομαι πιο ήρεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.