Αναβολή της επίσκεψης του Ευρωβουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Νίκου Χουντή και της Βουλευτού Ηρώς Διώτη.


Η προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 25/11/2011 επίσκεψη του ευρωβουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Νίκου Χουντή και της Βουλευτού Ηρούς Διώτη ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω έκτακτων πολιτικών εξελίξεων και υποχρεώσεων που προέκυψαν μετά την απάντηση της ΚΟΜΙΣΙΟΝ σε σχετικό ερώτημα του Νίκου Χουντή αναφορικά με το παράνομο της διακοπής της ηλεκτροδότησης για τους πολίτες που πληρώνουν το ηλεκτρικό ρεύμα αλλά αδυνατούν να πληρώσουν το χαράτσι που επιβάλλεται μέσω της ΔΕΗ. 
Για το λόγο αυτό τη συγκεκριμένη ημέρα (25/11/2011) θα δοθεί συνέντευξη τύπου του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Χουντή στην Αθήνα. 
Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. 

Το γραφείο τύπου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.