Προειδοποίηση του Λιμεναρχείου Λευκάδας.


Σχετικά με προηγούμενη μας ανάρτηση (δείτε εδώ) με υποτιθέμενη νάρκη, που βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή Αγίας Τριάδας στο Μύτικα, από ντόπιο ψαρά, σας ενημερώνουμε ότι εστάλη σήμερα το απόγευμα με φαχ, επιστολή-προειδοποίηση από το Λιμεναρχείο Λευκάδας στο Σύλλογο Αλιέων Μύτικα, όπου τους ενημερώνει να μην πλησιάζουν στη περιοχή σε κοντινή απόσταση με το αντικείμενο, έως ότου εξακριβωθεί από ειδικούς που θα σπεύσουν στην περιοχή αν τελικά πρόκειται για νάρκη ή για οτιδήποτε άλλο. Η επιστολή-προειδοποίηση έχει κοινοποιηθεί στα μέλη του Συλλόγου Αλιέων Μύτικα και τοιχοκολληθεί επίσης για ενημέρωση όλων.

2 σχόλια:

  1. Αντί το Λιμεναρχείο να στέλνει επιστολές-προειδοποιήσεις, δεν πάει να πακτώσει σε απόσταση γύρω από το αντικείμενο κόκκινες σημαίες, άντε μην έχουμε κανένα τραγικό συμβάν και έπειτα αρχίσουν να ρίχνουν ο ένας τις ευθύνες στον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά τσαμαδούρα από ιχθυοτροφείο ήταν. Το θέμα έληξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.