Δενδροφύτευση στον Αστακό την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου.


Η Αντιδήμαρχος κα. Σαμαρά Κων/να, υπεύθυνη σε θέματα Περιβάλλοντος, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία σε συνεργασία με τους μαθητές των σχολείων να διοργανώσει δενδροφύτευση την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 11:00 π.μ., στο χώρο του υπό ανέγερση Δημοτικού κλειστού Γυμναστηρίου κοντά στην Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου στον Αστακό. 
Επίσης όσοι πολίτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην δενδροφύτευση μπορούν να μεταβούν στο χώρο αυτό. 
Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί και στις δύο Δημοτικές Ενότητες Φυτειών και Αλυζίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.