Δήλωση Πάνου Ε. Παπαδόπουλου, νέου Προέδρου Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας.


Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας που με ανέδειξαν στην θέση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, στο οποίο συμμετέχω ως εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου.
Δηλώνω ότι καθ’ όλη την τριετή διάρκεια της θητείας της νέας διοίκησης (2012 – 2014) θα πορευτούμε με γνώμονα την ενημέρωση των πολιτών, την διαφάνεια και την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος. 

Στους άμεσους στόχους μου είναι: 
1. Η στενή συνεργασία με τους Δήμους της Αιτωλ/νίας όπου δραστηριοποιείται το Λιμενικό Ταμείο, μέχρι να ξεκαθαρίσει το καθεστώς λειτουργίας των Λιμενικών Ταμείων. 
2. Η ουσιαστική λειτουργία της μαρίνας στο Μεσολόγγι. 
3. Η ένταση των προσπαθειών για την ανάδειξη του Πλατυγιαλιού Αστακού ως κόμβου ανάπτυξης στη Νοτιοδυτική Ελλάδα. 
4. Η ακτοπλοϊκή σύνδεση του Μεσολογγίου με τα Ιόνια νησιά. 
5. Η βελτίωση, εκσυγχρονισμός και καλλωπισμός των μικρών λιμένων και αλιευτικών καταφυγίων σε όλη την Αιτωλ/νία. 
6. Η στελέχωση με το αναγκαίο προσωπικό του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας. 
7. Η συμμετοχή σε επιλεγμένες εκθέσεις προβολής και διαφήμισης. 
8. Η προστασία του δημόσιου χώρου, που ανήκει στο Λιμενικό Ταμείο από κάθε είδους καταπατήσεις και ενέργειες που ιδιοποιούνται ιδιοκτησία του αφ’ ενός και αφ’ ετέρου εμποδίζουν την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στο θαλάσσιο μέτωπο. 
9. Η προετοιμασία και ωρίμανση μελετών για ένταξη έργων σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα. 
10. Η σωστή διαχείριση και εκμετάλλευση χώρων που θα αποφέρουν πόρους και έσοδα στο Λιμενικό Ταμείο και στη συνέχεια θα δοθούν στην τοπική κοινωνία και αυτοδιοίκηση. 

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας
Πάνος Παπαδόπουλος

1 σχόλιο:

  1. Πάνο, περιμένουμε να υλοποιηθούν οι στόχοι σου.Συγχαρητήρια για την εκλογή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.