Νίκη ανάσας για τον Αλυζιακό με τον Ακαρνανικό Θύριου.


Εντός έδρας νίκη ανάσα πέτυχε ο Αλυζιακός στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής εναντίον του Ακαρνανικού Θύριου, ο οποίος βρίσκεται αρκετά ψηλότερα στη βαθμολογία.
Η ομάδα μας έπαιξε με μεγάλο πάθος κυνηγώντας τη νίκη η οποία αναπτερώνει τις ελπίδες της ομάδας για αποφυγή του απ' ευθείας υποβιβασμού. Οι παίκτες πήραν λοιπόν την απαραίτητη νίκη και ο στόχος παραμένει ζωντανός. Δεν πρέπει αυτή η ομάδα να πάει απ' ευθείας στην επόμενη κατηγορία. Δικαιούται και θα παλέψει για τη δεύτερη ευκαιρία των PLAY OUT.
Η ομάδα βαθμολογικά, με τους 10 βαθμούς, είναι στη προτελευταία θέση του πίνακα και αν δεν υπήρχε η τιμωρία -3 βαθμοί, θα είχε ήδη φύγει από εκεί και με λίγους βαθμούς ακόμα και από τη ζώνη του απ' ευθείας υποβιβασμού. Εμείς πιστεύουμε ότι αυτό θα συμβεί σύντομα και στα PLAY OUT για τον υποβιβασμό η ομάδα μας θα παλέψει για τη παραμονή.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Α1 ΕΠΣΝΑ:


2 σχόλια:

  1. Άντε και στην επόμενη νίκη. Τετάρτη όλοι στον Αστακό. Τι ώρα γίνεται το παιχνίδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στις 3 ειναι το παιχνιδι.ολοι στον αστακο...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.