Αιτωλοακαρνανία ένας νομός με προβλήματα, ένας νομός σε εγκατάλειψη.


Η Αιτωλοακαρνανία έχει εγκαταλειφθεί τα τελευταία χρόνια, απο τους κυβερνώντες των δύο μεγάλων κομμάτων. Δίκαια αιτήματα μας καθυστερούν η απορρίπτονται από άλλες προτεραιότητες. Μας δίδεται μεγάλη ευκαιρία σήμερα να προωθήσουμε και να επιλύσουμε τα δίκαια αιτήματά μας. 
  • Η παρουσία τεσσάρων βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ σε υπουργικούς θώκους, Ναυτιλίας, Αγροτικής ανάπτυξης, Υποδομών και Εθνικής άμυνας εγγυάται την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων μας. 
  • Άλλο Ηθος και άλλο Πάθος στην πολιτική και την εξουσία. 
Η πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ του νομού ΒΑΣΩ ΤΣΑΜΠΙΕΡΗ μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα μας απλά με το να επικοινωνήσετε μαζί της και να τα αναφέρετε. Το καλύτερο για την Αιτωλοακαρνανία!! Τώρα μπορούμε.... 

ΒΑΣΩ ΤΣΑΜΠΙΕΡΗ info@drpapami.gr
Τηλ.: 2105226650, fax: 2105232333 
Κεντρικά γραφεία ΛΑ.Ο.Σ Τηλ.: 2107522700 

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΔΗΜΟΥΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΦΟΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.