Δελτίο τύπου συλλόγου Κωνωπινιωτών «Οι Δώδερκα Απόστολοι».


Από το Δ.Σ. του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου ανακοινώνονται τα ακόλουθα: 
Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 10:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, σε αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων στον Ο.Τ.Ε, 3ης Σεπτεμβρίου 110 – Πλατεία Βικτωρίας, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας καθώς και η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου με θέματα. α) Διοικητικός – Οικονομικός Απολογισμός έτους 2011, β) Προοπτικές του Συλλόγου μας κατά το έτος 2012.
Η προσέλευση των μελών και φίλων, παρά το τσουχτερό κρύο, ήταν πρωτοφανής, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, ενδεικτικό της μεγάλης αγάπης των, προς τον Σύλλογό μας. 
Μέσα σε ένα θαυμάσιο εορταστικό περιβάλλον ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλειος Σκούρτας καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, τους ευχήθηκε καλή χρονιά. Αμέσως μετά, ο χωριανός μας, πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Νέας Ιωνίας, πατήρ Νεκτάριος Γερονικολός, ευλόγησε κατά τα καθιερωμένα και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου.


Το τυχερό φλουρί της βασιλόπιτας, που ήταν προσφορά προς τον Σύλλογο των Κωνωπινιωτών που διατηρούν Εργαστηρίο Αργυροχρυσοχοΐας στο Μοσχάτο, Σπύρου και Γιώργου Γεροχρήστου, έπεσε στον χωριανό μας κ. Στάθη Κοθρούλα. 
Αμέσως μετά, ακολούθησε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, και αφού διαπιστώθηκε απαρτία ξεκίνησαν οι εργασίες.


Το λόγο πήρε αμέσως, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, κ. Σπύρος Τσαμποδήμος, ο οποίος κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Γ.Σ και έδωσε το λόγο στον Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλειο Σκούρτα, ο οποίος έκανε απολογισμό για τα πεπραγμένα του Δ.Σ της απερχόμενης χρονιάς και στη συνέχεια διάβασε τον οικονομικό απολογισμό.


Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Βασίλη Σκούρτα, στον Κωνωπινιώτη πατήρ Νεκτάριο Γερονικολό, ένας σκαλιστός χειροποίητος σταυρός, για την προσφορά του στο εκκλησιαστικό και πολιτιστικό έργο. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: 
  • Ο πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Νέας Ιωνίας πατήρ Νεκτάριος Γερονικολός.
  • Ο Βουλευτής του Νομού μας κ. Ανδρέας Μακρυπίδης.
  • Ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. κ. Τάκης Στεργίου.
  • Ο πρώην Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ και συγγραφέας κ. Νίκος Μήτσης.
  • Ο Πρόεδρος της Ξηρομερίτικης Εταιρείας Λόγου και Τέχνης κ. Μπάμπης Τσελεπής.
  • Ο Γενικός Γραμματέας της Ξηρομερίτικης Εταιρείας Λόγου και Τέχνης κ. Χρήστος Γαζέτας.
  • Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας κ. Βαγγέλης Κουτιβής.
  • Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπελιωτών Αθήνας κ. Γιώργος Τσέλιος.
  • Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αετινών Αθήνας κ. Θανάσης Αναγνωστέλος.
  • Ο Διευθυντής της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική» κ. Χρυσόστομος Πατούλας.
  • Τον Σύλλογο Θυριωτών εκπροσώπησε η κα Σώζου Ελευθερίου.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Με εκτίμηση

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.