Χιούμορ από τον απολαυστικό Χάρυ Κλυν και από τους ΑΜΑΝ για το εγέρθητι της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ».


Ο δημοφιλής κωμικός ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ ''μοιράστηκε'' στο. προφίλ του στο Facebook ένα σκετς το οποίο όπως είπε είχε κάνει πριν από πολλά χρόνια. Ακούστε το ''Εγέρθητι'' του Χάρρυ Κλυνν, μια ακόμα απόδειξη ότι η σάτιρα προηγείται πολλές φορές της επικαιρότητας.



Δείτε πως σατίρισαν οι ΑΜΑΝ το εγέρθητι. Θα λυθείτε στα γέλια.

10 σχόλια:

  1. πολυ το χαρηκα που δεν χαρηκαν οι κανακηδες. το γελιο που ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω πάντως γέλασα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ.... ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλό το χιούμορ, αλλά το σύμβολο της χρυσης αυγης λέει πολλά. σας θυμιζει κατι; μηπως και αυτο ειναι αρχεοελληνικο; κάποιοι που ψήφισαν μπορει το παππού τους ή άλλους συγγενείς τους να τους σκότωσαν οι ναζί. τα καναλια εχουν κανει μεγαλο λαθος που δεν βγαζουν αυτους τους ανθρωπους, βγαλτε τους να τους δουμε και τοτε θα καταλαβαιτε ακριβως τι συμβαινει και τι εκφραζουν. οσο τους κανετε εμπαργκο και δεν τους δινεται λογο τοσο τους ενισχυεται. βγαλτε τους και τοτε πολλοι θα καταλαβουν πολλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ 10:18 όμως επειδή το σύστημα τούς θέλει (τώρα που κατέρρευσε) τούς έβαλε στη Βουλή κι άντε να τούς βγάλεις. Όλοι οι χώροι πρέπει να προσέχουν τις συμπεριφορές τους και προπάντων να καταλάβουν ότι πλέον ο κόσμος (ειδικά αυτός που δεν έζησε ή δεν ξέρει έστω) τούς ψηφίζει και τους δίνει 440.000 ψήφους. Άλλωστε πάντα το λάθος αναγνωρίζεται με την απομάκρυνση από το ταμείο (ελπίζω να γίνει αντιληπτό μέχρι τον Ιούνιο που θα ξαναψηφίσουμε). Μέχρι τώρα αυτό δεν γινόταν? Ή μήπως μόνο εγώ αποκωδικοποιώ έτσι το αποτέλεσμα της Κυριακής. Πάντως το εγέρθητο παραπάνω το έγραψα μόνο για πλάκα, για να μην παρεξηγηθώ. Έχει γίνει σλόγκαν, τι να κάνουμε

      Διαγραφή
  5. Συμφωνώ με τον 10:18. Βγάλτε τους στο γυαλί, στα ραδιόφωνα, στα blogs να τους δείτε και να τους γνωρίσετε. Μάθετε ποια είναι η άποψη του Μιχαλολιάκου για το Χίτλερ. Μάθετε ποιος ήταν ο Χίτλερ και τι έκανε στη χώρα μας. Βάλτε στο Google τη φράση «κατοχή 1940» να μάθετε. Τότε κάποιοι θα βρεθείτε μπροστά σε πολλές εκπλήξεις, θα μετανιώσετε πολύ για το που δώσατε την ψήφο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΑΖΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΑ ΓΡΑΨΕ ΣΤΟ GOOGLE ΘΕΣΕΙΣ ΚΚΕ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΚΟΙΝΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΛΑΣ ΑΛΒΑΝΩΝ Η ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΕΛΑΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.. Η ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΝΕΜΕΣΙΣ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ.... ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΤΑ ...ΜΜΕ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  6. Δυστυχωσ εχουμε μετανοιωσει για πολλεσ ψηφουσ. Κι επειδη ξερω οτι η Χρυση Αυγη δεν θα κυβερνησει, την εβαλα στη βουλη για να τουσ κανει τη ζωη πατινι, οπωσ εχει γινει και η δικη μου. Πλεον θα σπαμε εμεισ πλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.